Ερασιτέχνης

“Διοικούσα επιτροπή στο μπάσκετ γυναικών”

Ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία έχει συγκροτηθεί διοικούσα επιτροπή για την διαχείριση του τμήματος μπάσκετ γυναικών εξέδωσε ο Α.Σ. Άρης χωρίς όμως να αναφέρει ονόματα. 

Αναλυτικά:

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (γυναικεία ομάδα-νεάνιδες – κορασίδες και ακαδημίες) ανακοινώνει τα κάτωθι:

  • Τη συγκρότηση Διοικούσας Επιτροπής Διαχείρισης του Τμήματος Μπάσκετ Γυναικών (στελέχωση τμημάτων, προπονητικό τιμ, αγωνιστικά θέματα κλπ) από τον ΑΣ ΑΡΗΣ
  • Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο, στο γήπεδο πολλαπλών χρήσεων (Θύρα 3) και στο «Μάκης Νάτσης» (Θύρα 1)
  • Οι αγώνες των τμημάτων μας θα πραγματοποιούνται στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο
  • Οι εγγραφές νέων αθλητριών (ακαδημίες για κορίτσια ηλικίας από 6 ετών και άνω) θα ξεκινήσουν στις 25 Αυγούστου 2018 και οι προπονήσεις στις 15 Σεπτεμβρίου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του ΑΣ στο 2310 305 402.
  • για τις μετακινήσεις αθλητριών μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του Συλλόγου στο τηλ. 2310 305 402

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button