ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Προπονητής της Αλ Νασρ: “Ο Ρονάλντο έχασε μια ευκαιρία για γκολ”

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έμεινε «άσφαιρος» και στον δεύτερο αγώνα που έπαιξε με την Αλ Νασρ, καθώς στο παραδοσιακό ντέρμπι της Σαουδικής Αραβίας για το Σούπερ Καπ, η Αλ Ιτιχάντ επικράτησε με 3-1 και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.

Η απόδοση του CR7 ήταν κατώτερη του αναμενόμενου και ο προπονητής της Αλ Νασρ, Ρούντι Γκαρσιά, σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε μια ευκαιρία για γκολ, που θα άλλαζε τα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά συγχαίρω την Αλ Ιτιχάντ. Ήταν πολύ καλύτεροι από εμάς μέχρι το ημίχρονο. Είναι πολύ σημαντικό, οι παίκτες να παίζουν κανονικά και να μην προσπαθούν πάντα να δίνουν την μπάλα στον Κριστιάνο. Είχαμε καλές προσπάθειες, κυρίως με σέντρες στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν τις εκμεταλλευθήκαμε, ούτε με τον Ρονάλντο, ούτε με τον Ταλίσκα».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button