Ποδόσφαιρο

“Πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος σε μια έδρα όπως το Κλεάνθης Βικελίδης-Πιστεύω ότι ο Άρης φέτος θα καταφέρει να ανέβει”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Yellownews” φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ/Κισσαμικός, Νώντας Παντελάκης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Χρήστο Γκάλη:

Για την διαφορά κλίματος μεταξύ Κρήτης και Θεσσαλονίκης:

Σίγουρα το να κάνεις προπόνηση σε ζεστό κλίμα είναι ωραίο και θετικό, από την άλλη είναι δύσκολο όταν πηγαίνεις σε άλλες πόλεις που έχει κρύο.

Για αυτό πάμε πάντα μια ή δυο ημέρες πριν.

Για τον Άρη:

Ο Άρης έχει μια πολύ καλή ομάδα, κατά την γνώμη μου έχει το καλύτερο ρόστερ στο πρωτάθλημα, από εκεί και πέρα έχουμε δουλέψει για αυτό το παιχνίδι, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, όποιο και αν είναι αυτό.

Για το ότι απέναντι σε μια ομάδα σαν τον Άρη θα πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένοι:

Το να παίζεις με τέτοιες ομάδες σημαίνει ότι πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος σε όλα τα λεπτά της αναμέτρησης.

Γνωρίζουμε ότι ο Άρης έχει πολύ καλή ομάδα, ότι παίζουμε σε από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος και ότι πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι εάν θέλουμε να πάρουμε κάτι.

Για την φετινή Football League:

Είναι δύσκολο, είναι πιο δύσκολο και από το περσινό, μπορεί να υπάρχουν τα προβλήματα αλλά νομίζω ότι υπάρχουν πολύ ποιοτικές ομάδες και πολύ δύσκολες έδρες.

Για το ότι ο Άρης έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και φαντάζει φαβορί για την άνοδο:

Νομίζω ότι ο Άρης φέτος θα τα καταφέρει, από εκεί και πέρα υπάρχουν 5-6 ομάδες που είναι πολύ δυνατές, αλλά έχει πολύ βάθος στο ρόστερ και πιστεύω ότι φέτος θα τα καταφέρει.

Για το Κλεάνθης Βικελίδης:

Είναι μια πολύ δύσκολη έδρα, ο κόσμος του Άρη έχει επιστρέψει στο γήπεδο, βοηθάει την ομάδα, και αυτό θα βοηθήσει ώστε ο Άρης να επιστρέψει, και πρέπει να επιστρέψει το Ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται τέτοιες ομάδες με κόσμο.

Για το εάν θα ήθελε να αγωνιστεί σε μια ομάδα με πολύ κόσμο όπως ο Άρης:

Κάθε παίκτης θα ήθελε.

 

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button