Μπάσκετ

Χρυσανθόπουλος: “Πολύ δύσκολη η χρονιά, μόνο ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα μπορούσε να τα καταφέρει”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Άρη Γιώργος Χρυσανθόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για την παρουσία του στην Κατερίνα ανέφερε:

Από την στιγμή που εγκαταστάθηκε στην Κατερίνη και ανέλαβα να τρέξω την Αγιά έχω λιγότερο χρόνο να βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη.

Φέτος είναι μια δύσκολη ομάδα για εμάς, κατεβάζουμε πάρα πολλά τμήματα αλλά υπάρχουν και κάποια αναπτυξιακά που πρέπει να δίνουν φιλικά.

Γιγαντώθηκε η κατάσταση, υπάρχουν τα θετικά, υπάρχουν και τα αρνητικά.

Για τα διοικητικά προβλήματα που και ο ίδιος έχει ζήσει:

Νομίζω ότι έχω περάσει από όλα τα στάδια, καμιά φορά όταν παίκτες και προπονητής είναι ενωμένοι τα διοικητικά προβλήματα ξεπερνιούνται, αν φέτος δεν ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην ομάδα τα πράγματα θα ήταν πάρα πολύ δύκσολα.

Η παρουσία του εμπνέει εμπιστοσύνη σε παίκτες και μάνατζερ, η χρονιά θα είναι δύσκολη και πρέπει να βγει με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη:

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει δυο ρόλους, προσπαθεί να κάνει τον Άρη ομάδα αλλά και να υπάρχει το αγωνιστικό, νομίζω ότι μόνο αυτός θα μπορούσε να το καταφέρει.

Για την στήριξη του κόσμου:

Ο κόσμος πάντα στηρίζει την ομάδα, αλλά είναι και λίγο απαιτητηικός επειδή έτσι τον έχει μάθει η ομάδα, καμιά φορά ξεχνιέται και έχει παραπάνω απαιτήσεις.

Ο Άρης έχει ήδη πάρα πολλά προβλήματα και αν δεν λυθούν θα γίνουν πολύ μεγαλύτερα στο μέλλον.

Τις προηγούμενες μέρες ακούσαμε πάλι για προσφυγή, αυτά πρέπει να λυθούν γιατί στο παρκέ γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Για το πόσο επηρεάζεται η ομάδα από α προβλήματα:

Είναι πολύ δύσκολο για έναν  προπονητή να διαχειριστεί την ψυχολογία των παικτών όταν υπάρχουν προβλήματα.

Και καταλαβαίνουμε πως όταν όλα τα υπόλοιπα είναι καλά είναι πιο εύκολο να πιέσεις τον παίκτη να αποδώσει περισσότερο στο γήπεδο και ο ίδιος ο παίκτης έχει καλύτερη ψυχολογία και μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάποια δυσκολία.

Όταν υπάρχουν προβλήματα υπάρχει πάντα η αμφιβολία.

Για το Π.Α.Ο.Κ.-Άρης:

Νομίζω πως για την ομάδα μας είναι λογικά τα σκαμπανεβάσματα, αν πιστεύαμε κάτι διαφορετικό δεν θα ήμασταν ρεαλιστές.

Ρεαλιστικά βλέπουμε πως κάπως έτσι θα εξελιχθεί όλη η χρονιά και ότι καλύτερο μπορούμε να εισπράξουμε θα το εισπράξουμε.

Μακάρι να λυθούν όλα τα προβλήματα για να πάνε όλα καλά.

Ο Π.Α.Ο.Κ. από την άλλη άλλαξε προπονητή, και εκεί πέρα αν δεν υπήρχε ο κ.Μαρκόπουλος θα υπήρχαν μεγαλύτερα προβλήματα.

Τώρα είναι σε μια κατάσταση διαδοχής, προσπαθούν να βγάλουν κάποια αποτελέσματα, έχουν και αυτοί τα σκαμπανεβάσματα τους, αλλά όταν παίζεται ένα τέτοιο παιχνίδι δεν χωράνε προγνωστικά.

Για το ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης δίνει χρόνο στα νέα παιδιά:

Είμαι υπέρ αυτού, το κάνω και στην δική μου ομάδα, τα νέα παιδιά πρέπει να προωθηθούνε, έτσι είναι ορατό το μέλλον του Άρη.

Ο Παναγιώτης (Γιαννάκης) το έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια, μην ξεχνάμε ότι και ο Σπανούλης αναδείχθηκε στην ίδια ηλικία.

Αρκεί φυσικά να υπάρχει διοικητική ηρεμία και εμπιστοσύνη για να εξελιχθούν και να μείνουν στον Άρη αυτά τα νέα παιδιά.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button