Ποδόσφαιρο

Περιμένουν Καρυπίδη την άλλη βδομάδα στις ΗΠΑ

Αναβολή και όχι ματαίωση της προγραμματισμένης συνάντησης του προέδρου της ΠΑΕ με Παπαδόπουλο και Σακίεβιτς.
Το ραντεβού ήταν αρχικά προγραμματισμένο για αυτήν την εβδομάδα, συγκεκριμένα για την Τετάρτη 30/05, αλλά ο Θόδωρος Καρυπίδης ενημέρωσε τους δύο άνδρες το βράδυ της Τρίτης (29/05), ότι δεν θα μπορέσει να κάνει τελικά το ταξίδι. Ο λόγος ήταν η άφιξη στην Αθήνα του Πάκο Ερέρα και οι συζητήσεις που έπρεπε να γίνουν με τον νέο προπονητή της ομάδας.
Ο Θόδωρος Καρυπίδης υποσχέθηκε στους Τομ Παπαδόπουλο και Νικ Σακίεβιτς ότι θα μεταβεί στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα, για να συναντηθεί μαζί τους και να ολοκληρώσει τις συζητήσεις. Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αυτό που ξεκαθαρίζει ο στενός συνεργάτης των δύο αντρών, Στάθης Καραντώνης, είναι ότι η πρόταση που έχουν καταθέσει και αφορά τη μετοχική εμπλοκή τους στην ΠΑΕ Άρης συνεχίζει να είναι πάνω στο τραπέζι… Όπως και η συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, που και αυτή ακόμη δεν έχει συμφωνηθεί.
Την επόμενη εβδομάδα το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να κλείσει θετικά ή αρνητικά.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button