Ποδόσφαιρο

Περηφάνια παρόλο την ήττα και πλούσιο ταλέντο του έρχεται

Ο Άρης ηττήθηκε με 2-0 στα ημιτελικά του πρωταθλήματος K15 της Super League από τον Ολυμπιακό, όμως μοναχά περηφάνια μπορεί να υπάρχει για τους “μικρούς” ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ηλιόπουλου

Οι «κιτρινόμαυροι» κοίταξαν στα μάτια τον Ολυμπιακό, αλλά δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την συμμετοχή τους στον τελικό του πρωταθλήματος Κ15, γνωρίζοντας την ήττα και τον αποκλεισμό τον Ολυμπιακό.

Το ταλέντο είναι πλούσιο και η δουλεία που γίνεται στις ακαδημίες του Άρη είναι πολύ σημαντική, με όσα μέσα υπάρχουν και φυσικά με οικονομικά δεδομένα πολύ μικρότερα συγκριτικά με άλλες ομάδες.

Είναι κρίσιμο όμως αυτοί οι ποδοσφαιριστές να αξιοποιηθούν στο μέλλον, όπως ήδη γίνεται με άλλους νεαρούς, από την ανδρική ομάδα ώστε ο Άρης να παράγει ξανά “δικούς” του παίχτες.

Όμως, μπορεί το ταλέντο να είναι πλούσιο, η δουλεία από τους ίδιους πρέπει να είναι… πλουσιότερη. Δεν είναι εύκολο να διακριθείς σε ένα μεγάλο σωματείο όπως ο Άρης, σίγουρα όμως με το κεφάλι… κάτω, το μέλλον είναι μπροστά τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button