Μπάσκετ

Παράπονα για την διαιτησία πριν τον Άρη ο Πεδουλάκης!

Στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν τα πάντα, μέχρι και το Περιστέρι να διαμαρτύρεται για την διαιτησία!

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, μια από τις πιο ευνοημένες της φετινής χρονιάς, μια εβδομάδα αφού κέρδισε με “σφαγή” την Κύμη, και μια εβδομάδα πριν υποδεχθεί τον Άρη φρόντισε να δημιουργήσει κλίμα για την διαιτησία.

Ο προπονητής του Περιστερίου, σχολιάζοντας το γιατί ο Ήφαιστος Λήμνου κέρδισε την δική του ομάδα φρόντισε διακριτικά να μιλήσει για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Χαρακτηριστικά δήλωσε πως το ότι η ομάδα του έχασε ορισμένους Αμερικάνους με φάουλ στοίχισε, είπε ξεκάθαρα ότι “ειδικές συνθήκες” έκριναν το αποτέλεσμα, ενώ απέφυγε να κάνει “ευθεία επίθεση”.

Ουσιαστικά ο Αργύρης Πεδουλάκης άφησε αιχμές, αλλά υποστήριξε ότι στο Περιστέρι δεν γκρινιάζουν, ούτε φωνάζουν!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Βρεθήκαμε να αντιμετωπίζουμε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερες συνθήκες. Βασικά στελέχη μας ήταν από το ημίχρονο φορτωμένα με φάουλ. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει. Εμείς στην ομάδα λέμε ότι υποχρέωση μας είναι να προσαρμοζόμαστε σε ο,τι συνθήκες προκύπτουν σε έναν αγώνα. Υπήρχε όμως εκνευρισμός στην ομάδα. Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τα παιδιά στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, και αυτό να κριθεί στις λεπτομέρειες ουσιαστικά υπέρ της Λήμνου. Είναι μια εμπειρία για εμάς. Δεν θέλουμε ούτε να φωνάζουμε ούτε να γκρινιάζουμε. Θα το δούμε και θα το αντιμετωπίσουμε με ηρεμία. Συνεχίζουμε…».

Για το αν ο αγώνας κρίθηκε στην περιφέρεια: «Όχι, θεωρώ ότι κρίθηκε από τις ειδικές συνθήκες που προέκυψαν. Ο βασικός μας Αμερικανός έπαιξε επτά λεπτά. Ο Γάιος προσπάθησε πολύ, αλλά επηρεαστήκαμε από την κούραση. Έχουμε πολλά παιδιά από πίσω, που όμως δεν έχουν την εμπειρία από τέτοια εκτός έδρας παιχνίδια και ατμόσφαιρα. Μας έλειψαν βασικοί παίκτες, κι αυτό περιόρισε το ροτέισον κι έφερε κούραση. Θεωρώ ότι οι ειδικές συνθήκες που προέκυψαν στον αγώνα, έκριναν το αποτέλεσμα».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button