Ποδόσφαιρο

Παπαβασιλείου: “Σήμερα ο τερματοφύλακας μας έδειξε αντίδραση και μας έδωσε έναν βαθμό”

Ο προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης, Σάκης Παπαβασιλείου, μίλησε για τον «χρυσό» βαθμό, που κατέκτησε η ομάδα του στο σημερινό ματς με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Σήμερα ο τερματοφύλακας μας, ήταν εκεί. Έδειξε αντίδραση και μας έδωσε ένα μεγάλο βαθμό. Σταθήκαμε πολύ καλά, δεν δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε κι ένα γκολ. Ήμασταν σε μία καυτή έδρα. Δεν δώσαμε το δικαίωμα να μας βάλουν ένα γκολ. Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς, με Δόξα και ΟΦΗ, να δείξουμε την ίδια ψυχή και πάθος για να πάρουμε βαθμούς. Τα λόγια για τον Άρη είναι περιττά. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχει τον στόχο του. Ότι και να πω είναι λίγο για να εκφράσω όσα νιώθω μέσα μου για τον Άρη».

Ορέστης Νικολόπουλος, παίκτης Καραϊσκάκη:

«Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, σε μία καυτή έδρα. Δεν δώσαμε δικαίωμα στον Άρη να σκοράρει, κλείσαμε καλά τους χώρους. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να κάνουμε την ζημιά. Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια, για ψυχολογικούς λόγους. Όταν ήμουν στον Άρη ήταν αλλιώς. Αυτή η ομάδα τώρα είναι έτοιμη για πρωταθλητισμό. Τότε δεν ξέραμε αν θα παίξουμε Β΄ή Γ΄Εθνική. Όπως και να έχει ο Άρης, είναι η ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button