Ποδόσφαιρο

Σπανός: “Η ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου, δεν μου βγάζει παράπονο, από αυτήν του πρώτου είμαι απογοητευμένος”

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός, τοποθετήθηκε αναφορικά με την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του σήμερα και τους δύο βαθμούς που κατέληξαν στα… σκουπίδια.

Αναλυτικά, όσα είπε ο 48χρονος κόουτς:

Ένα κακό απόγευμα, εικόνα και αποτέλεσμα. Χάσαμε πάλι ένα ημίχρονο, όπως κάνουμε τον τελευταίο καιρό. Ελπίζαμε στο δεύτερο με καλό ποδόσφαιρο και πίεση, χωρίς να μας κάνουν φάση, αλλά αυτό που μένει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα. Η ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου, δεν μου βγάζει παράπονο, από αυτήν του πρώτου είμαι απογοητευμένος. Η ομάδα είναι μία όμως.

Πρέπει να δούμε μπροστά και δείξουμε όλοι ότι η ομάδα έχει ανθρώπους που δουλεύουν και πως θα πάρουμε αυτό που χάσαμε σήμερα αλλού. Να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συμπαράσταση, έχει δίκιο όταν φωνάζει. Πρέπει να δεχόμαστε την πίεση και να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Πάθος και ένταση δεν τα έχουμε συνέχεια, αλλά πρέπει να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να την φέρουμε.

Για τις επιλογές των Λώττα και Παυλίδη:

Όταν ο προπονητής παίρνει μία απόφαση να βάλει δύο παίκτες, παίρνει την ευθύνη. Κρίνω την εικόνα και λέω ότι χάσαμε ένα ημίχρονο. Αν δε το χάναμε, ίσως είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, άρα και μεγαλύτερο ποσοστό για να πετύχουμε ένα γκολ.

Για το αν θα βοηθήσει το γεγονός, πως δεν παίζει το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Άρης:

Σε αυτή τη στιγμή του πρωταθλήματος, η μικρή διαφορά δεν λέει κάτι. Από την 12η αγωνιστική πρωτάθλημα δεν παίρνει κανένας. Αν θέλει κάποιος να επαναπαυτεί, να το ξεχάσει, εγώ δεν θα το κάνω. Άλλο να είσαι παίκτης Φούτμπολ Λιγκ κι άλλο παίκτης του Άρη. Στην άσχημη θα πρέπει να έχουμε την δυνατότητα να γυρίσουμε τα πράγματα. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι για μένα.

Για το αν χρειάζεται μεταγραφές η ομάδα:

Εγώ έχει επισημάνει, έχω μπει στη διαδικασία να πω τι θέλω. Από εκεί και πέρα ο προπονητής, παρατηρεί, επισημαίνει. Είναι θέμα των διοικούντων. Νομίζω ότι η ομάδα όμως θα κάνει αυτό που πρέπει. Θεωρώ, ότι κάτι πρέπει να γίνει, χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button