Ποδόσφαιρο

Έκανε την χειρότερη του εμφάνιση για φέτος και “πέταξε” ακόμη δύο βαθμούς

Ο Άρης φιλοξένησε την ΑΕ Καραϊσκάκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League.

Ο κόσμος για μια ακόμη φορά βρέθηκε δίπλα στην ομάδα και με «όπλα» του την φωνή και το τραγούδι απέδειξε για μια ακόμη φορά γιατί είναι ο 12ος παίκτης του Άρη.

Ο Δημήτρης Σπανός άφησε εκτός ενδεκάδας τον Μουμίν προσπαθώντας να τον ξεκουράσει, καθώς ακόμη δεν έχει χάσει λεπτό συμμετοχής από την αρχή του πρωταθλήματος, στην θέση έπαιξε ο Παυλίδης δίπλα στον Ιντζόγλου, ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου επιλέχθηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα ο Αριστείδης Λώττας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης δεν ήταν καλός και ειδικότερα στα ανασταλτικά του καθήκοντα αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας στον χώρο του κέντρου. Το κενό του Μουμίν ήταν φανερό, ο Παυλίδης αμυντικά δεν μπορούσε να καλύψει σωστά την θέση και έτσι οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα στην άμυνα των «κιτρινόμαυρων». Επιθετικά ο Άρης επίσης δεν ήταν καλός, στο κέντρο δεν μπορούσε εύκολα να κυκλοφορήσει την μπάλα και έτσι δεν μπορούσε εύκολα να βρεθεί στα καρέ της αντίπαλης άμυνας, ο αντίπαλος τερματοφύλακας χρειάστηκε να επέμβει μόνο μια φορά σε ένα δυνατό σουτ του Ντούνη έξω από την περιοχή όπου απομάκρυνε με υπερένταση. Εν αντίθεση ο Καντιμοίρης ανησύχησε περισσότερες φορές με την κεφαλιά του Λουκίνα την οποία απομάκρυνε σε κόρνερ να είναι η πιο ουσιαστική.

Στο 6’ ήρθε η πρώτη ευκαιρία για τον Άρη, μέσα στην περιοχή του Μέλκα, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν αλλά και ο Λώττας αρχικά και έπειτα ο Διαμαντόπουλος με τον Παυλίδη δεν μπόρεσαν να κάνουν το σουτ ώστε να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο 10’ ήρθε η απάντηση των φιλοξενούμενων, ο Λουκίνας πήρε την κεφαλιά, η μπάλα αναπήδησε στο χορτάρι και ο Καντιμοίρης απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 19ο λεπτό ο Άρης πραγματοποίησε την μεγαλύτερη ευκαιρία, ο Διαμαντόπουλος έπαιξε πολύ ωραία το 1-2 μ τον Ντούνη, ο δεύτερος έκανε ένα δυνατό ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και ο Μέλκας με υπερένταση κατάφερε να απομακρύνει σε κόρνερ. Στο 26’ οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν μια ακόμη ευκαιρία, ο Διαμαντόπουλος από δεξιά έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στο 28ο και στο 33ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κάνανε άλλες δύο ευκαιρίες, στην πρώτη ο Λουκίνας έκανε ένα αδύνατο σουτ που δεν ανησύχησε τον Καντιμοίρη και στην δεύτερη ο Μακρίδης έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καντιμοίρη.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 0-0

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης συνέχισε να μην είναι καλός, ο Αριστείδης Λώττας δεν μπορούσε με τίποτα να κάνει την διαφορά και να προσφέρει ποιότητα στην ομάδα και έτσι ο Δημήτρης Σπανός αναγκάστηκε να ξοδέψει και τις τρείς αλλαγές μέχρι το 67ο λεπτό σε μια προσπάθεια να αλλάξει κάτι ώστε να μπορέσει η ομάδα να βγάλει καλύτερη εικόνα στο γήπεδο και να μπορέσει να πετύχει κάποιο γκολ. Στην αρχή πέρασε τον Χουσεϊν Μουμίν στο παιχνίδι στην θέση του Λώττα, θωρακίζοντας το κέντρο του αλλά και την αμυντική λειτουργία της ομάδας, ενώ στην συνέχεια τον Μιλούνοβιτς και τον Μπαργκάν, στην θέση του Παυλίδη και του Ντούνη.

Στο 48ο λεπτό αυτοί που απείλησαν πρώτοι ήταν οι φιλοξενούμενοι, ο Δημητριάδης βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πήγε ψηλά άουτ.

Στο 50ο ο Άρης απάντησε με ένα σουτ του Παυλίδη που κατέληξε επίσης άουτ. Στο 64’ ήρθε ακόμη μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ο Μπούρμπος έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε απελπιστικά άουτ. Στο 70ο λεπτό ήρθε η δεύτερη μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Άρη στο παιχνίδι και η πρώτη στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πλατέλλας εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Μπαργκάν μέσα στην περιοχή πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε λίγο άουτ. Ακόμη μια ευκαιρία για τον Άρη ήρθε στο 74’, ο Σόουζα βρέθηκε με την μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε δεν ήταν καθόλου καλό και η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ. Στο 80’ ο Άρης απείλησε ακόμη μια φορά, η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Μπαργκάν αλλά αυτός έκανε ένα απελπιστικό πλασέ και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει την 10η νίκη του, η ομάδα έκανε μια πάρα πολύ κακή απόδοση, τα πειράματα δεν πέτυχαν και έτσι τώρα κινδυνεύει αν Παναχαϊκή και ΟΦΗ κερδίσουν, η πρώτη να τον ισοφαρίσει στους βαθμούς και η δεύτερη να τον μειώσει στους δύο πόντους διαφορά.

Τέλος παιχνιδιού: 0-0

Οι συνθέσεις:

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Ντούνης (67΄Μπαργκάν), Παυλίδης (63΄Μιλούνοβιτς), Διαμαντόπουλος, Λώττας (56΄Μουμίν), Πλατέλλας

Στον πάγκο:

Αναγνωστόπουλος, Μιλούνοβιτς, Πασάς, Κάσσος, Τζανακάκης, Μουμίν, Μπαργκάν

Καραϊσκάκης (Σ. Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής, Χούσος (71΄Ψιάνος), Κόλινς, Λουκίνας, Δημητριάδης (83΄Νικολόπουλος), Μακρίδης (76΄Κυριάκης)

Στον πάγκo:

Ραχιώτης, Ευαγγέλου, Γούλας, Ψιάνος, Κουσίδης, Νικολόπουλος, Κυριάκης

Διαιτητής:

Κουναλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί:

Βρούζος (Πιερίας) – Μανάσης (Τρικάλων)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button