Μπάσκετ

Πέτγουεϊ: “Είμαι χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να έρθω στον Αρη, μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και φανατικούς φιλάθλους”

Ο Μπρέντ Πέτγουεϊ μόλις πάτησε το πόδι του στην Θεσσαλονίκη δεν έκρυψε την αποφασιστικότητά του να πετύχει φορώντας την φανέλα του Άρη, ειδικά μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, από πέρυσι έλεγα στον μάνατζερ μου ότι θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να παίξω εδώ. Και μου δίνεται η ευκαιρία να έρθω στον Αρη, μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και φανατικούς φιλάθλους, είμαι χαρούμενος»

Είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Καταρχήν ο  κόουτς είναι εξαιρετικός, έχει μία τεράστια διαδρομή στο μπάσκετ, θα παίζουμε και στην Ευρώπη σε μία δύσκολη διοργάνωση, ήταν για μένα ένα επιπλέον κίνητρο».

Για το αγωνιστικό προφίλ του είπε: «Θα παίζω άμυνα, θα μπλοκάρω σουτ, αυτό που έκανα πάντα αυτό είναι το παιχνίδι μου. Θέλω να δώσω μεγάλη ενέργεια, παρότι έχω μεγαλώσει λίγο, αλλά είμαι έτοιμος να προσφέρω» και πρόσθεσε: «Νιώθω σαν στο… σπίτι μου. Ξέρω την χώρα, ξέρω την Λίγκα και για μένα θα είναι να κάνω μία… επανεκκίνηση στην καριέρα μου».

Για το αν θα τραγουδήσει, όπως είχε κάνει παλιότερα στην Ελλάδα σε AllStar Game είπε: «Φυσικά αν κερδίσουμε κανένα μεγάλο παιχνίδι, θα τραγουδήσω»

Αναφορικά με τον πρώτο επίσημο αγώνα που θα είναι με τον ΠΑΟΚ είπε: «Δεν ήξερα ότι είναι τόσο νωρίς ένα ντέρμπι, αλλά είναι καλό γιατί θέλω τέτοια παιχνίδια, με τον κόσμο μας να είναι τρελός για τα ντέρμπι».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button