Μπάσκετ

Μοράντ: “Είδα ορισμένα βίντεο από τον κόσμο της ομάδας. Ήταν κάτι εκπληκτικό, ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδο, να είναι γεμάτο, απίστευτη η ατμόσφαιρα που είδα”

Ο Ντεμέτρις Μόραντ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη, μίλησε για τα σχέδια του και αναφέρθηκε στον κόσμο του Άρη…

«Μίλησα με τον ατζέντη μου, είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα να παίξω στην Ελλάδα. Είμαι παίκτης που δίνω ενέργεια, πιο πολύ αμυντικός, να μπλοκάρω σουτ. Αυτό ήταν το παιχνίδι μου στο κολέγιο. Στην επίθεση, απλά… καρφώνεις πάντα.

Σε ερώτηση για το αν πήρε πληροφορίες από τον Πέτγουεϊ με τον οποίο ταξίδεψε μαζί είπε: «Μόλις τον συνάντησα, δεν μιλήσαμε τόσο πολύ για την Λίγκα. Απλά μιλήσαμε για εμάς, είναι ένας εξαιρετικός τύπος και ανυπομονώ να παίξω μαζί του. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε μία μεγάλη ομάδα και σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο του Άρη τόνισε: «Είδα ορισμένα βίντεο από τον κόσμο της ομάδας. Ήταν κάτι εκπληκτικό, ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδο, να είναι γεμάτο, απίστευτη η ατμόσφαιρα που είδα. Αν λένε ότι στο Κολεγιακό πρωτάθλημα έχουν δυνατές έδρες, αυτό που είδα τα ξεπερνάει όλα από τους φιλάθλους του Αρη».

Για τον εαυτό του πρόσθεσε: «Η φετινή χρονιά ήταν η καλύτερη για μένα, αυτό που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερος και να βελτιώνομαι μέρα με την μέρα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button