Ποδόσφαιρο

Πάει για το “μπαμ” με Λαφέρτι η ΑΕ Λεμεσού

Τον πρώην επιθετικό της Ρέιντζερς, Κάιλ Λαφέρτι ενδέχεται να αποκτήσει η αντίπαλος του Άρη στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League

Η ομάδα της Λεμεσού θέλει σύμφωνα να φέρει στην Κύπρο τον 31χρονο επιθετικό, που έχει χτίσει επί χρόνια το όνομα του στα γήπεδα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Την περασμένη σεζόν ο Λαφέρτι αγωνίστηκε με την φανέλα της Ρέιντζερς με την οποία είχε 30 συμμετοχές και 6 γκολ.

Η εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Αριάδνη Γενεθλίου, σε ραδιοφωνικές της δηλώσεις κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο ενδιαφέρον, χωρίς να αποκαλύψει κάτι.

«Δεν μπορούμε να πούμε κάτι, είναι απόδειξη ότι ο προγραμματισμός δεν έχει σταματήσει, ευελπιστούμε σε προσθήκες, δεν σχολιάζουμε ονόματα. Σε κάποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση, εξαρτάται και από το οικονομικό. Έχουμε και επιστροφές ποδοσφαιριστών εκτός από ανανεώσεις», ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 η Ε.Τ. της ΑΕΛ μετά από σχετική ερώτηση για τον Λάφερτι.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button