Μπάσκετ

Ο Πανιώνιος μέσα από τα “μάτια” της ΚΑΕ Άρης

Μια μικρή ανάλυση για τον Πανιώνιο ως επόμενο αντίπαλο έκανε ο Άρης στην σελίδα του στο facebook, παρουσιάζοντας τα βασικά «όπλα» των κυανέρυθρων, αλλά και τους τρεις πρώην κιτρινόμαυρους.

Αναφέρει η ΚΑΕ χαρακτηριστικά:

Ο Άρης αγωνίζεται σήμερα (06/01, 16:30, Basket League Show, ERTPLAY2) στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, για την 11η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League και πρώτη για το 2018. Οι κυανέρυθροι βρίσκονται στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μια νίκη σε δέκα παιχνίδια. Έχουν επικρατήσει εντός έδρας των Τρικάλων με 82-76, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου (29,1 ,98) είναι πρώτος σκόρερ τους, μετά από 10 αγωνιστικές, σημειώνοντας 14,6 πόντους κατά μέσο όρο, ανά παιχνίδι, ακόμη παίρνει 3,2 ριμπάουντ ενώ είναι και καλύτερος πασέρ με 4,4 ασίστ, όντας ο πρώτος σε αξιολόγηση παίκτης του Πανιωνίου. Ο Ζήσης Σαρικόπουλος (28, 2,13 είναι ο δεύτερος πολυτιμότερος παίκτης για την ομάδα του, μετρώντας 10,3 πόντους και 4,9 ριμπάουντ. Ο Σέρβος, Ντέγιαν Κράβιτς (28, 2,13) είναι δεύτερος σκόρερ της αθηναϊκής ομάδας με 11,8 πόντους, έχοντας παίξει σε έξι αναμετρήσεις και προσθέτει και 3,6 ριμπάουντ.

Από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στη σύνθεση του Πανιωνίου είναι και ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς (30, 2,07), ο οποίος προσφέρει 9,7 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ. Ο Έιβερι Γούντσον (25, 1,88) σκοράρει 8 πόντους ανά παιχνίδι και δίνει 2,2 ασίστ.

Στον Πανιώνιο αγωνίζονται τρεις παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας. Ο λόγος για τον Νίκο Δίπλαρο που αποχώρησε μέσα στη σεζόν, τον Ζήση Σαρικόπουλο που έπαιξε στο παρελθόν στους κίτρινους και το καλοκαίρι συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button