Μπάσκετ

Πανιώνιος-Άρης (16:30), να πάρει το διπλό ώστε να ξεκινήσει με το “δεξί”

Ο Άρης θα φιλοξενηθεί σήμερα (16:30) από τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Μοναδικός στόχος για τους “κιτρινόμαυρους” είναι η νίκη, αφού δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για άλλη απώλεια βαθμών. Η ομάδα του Άρη πρέπει να παραμείνει απόλυτα συγκεντρωμένη στο παιχνίδι, και να μην αποπροσανατολιστεί από τίποτα που μπορεί να συμβεί στο σημερινό ματς, που από όλες τις απόψεις μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Οι κίτρινοι είναι σαφώς ανώτεροι σαν ομάδα από τον Πανιώνιο, κυρίως γιατί έχουν πολύ καλύτερο υλικό σε Έλληνες παίκτες. Εκεί θα πρέπει να κάνει τη διαφορά ο Άρης σήμερα και να φύγει από το κλειστό της Νέας Σμύρνης με το διπλό, που θα τον βάλει και πάλι σε μια καλύτερη τροχιά στο πρωτάθλημα.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι ιδιαίτερη, καθώς ο Πανιώνιος παίζει αν όχι το τελευταίο, ένα από τα τελευταία του χαρτιά για να παραμείνει ζωντανός στην υπόθεση παραμονή. Έχει μόνο μία νίκη στο πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας εικόνα αδύναμης ομάδας, με μικρό ρόστερ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button