Μπάσκετ

Ο Μπένσον, οι Κινέζοι, η FIBA και η συμμετοχή που κρίθηκε στο…παρά πέντε

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία “κρύβεται” πίσω από το ντεπούτο του Κιθ Μπένσον στον Άρη με τους “κιτρινόμαυρους” να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αγωνιστεί ο Αμερικανός σέντερ.

Το θέμα του σέντερ ήταν το…κυρίαρχο της κιτρινόμαυρης επικαιρότητας τους τελευταίους μήνες, τελικά λίγο πριν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς ο Κιθ Μπένσον έφτασε στην Θεσσαλονίκη, το…θρίλερ με την θέση “5” όμως δεν είχε ακόμα τελειώσει.

Λίγες ώρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς κανείς στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν ήταν σίγουρος για την παρουσία του Αμερικάνου και αυτό λόγω…των Κινέζων.

Η μπασκετική ομοσπονδία της Κίνας είναι κλειστή(!) από την 1 Οκτωβρίου λόγω αργίας και το θέμα του letter of clearence του Μπένσον που έπρεπε να πάρει ο Άρης ώστε να αγωνιστεί ο έμπειρος σέντερ ήταν στον αέρα.

Οι κιτρινόμαυροι τελικώς έπρεπε να απευθυνθούν στην FIBA ώστε να καταφέρουν να βγάλουν άκρη με τους Κινέζους με τον Μπένσον τελικά να αποζημιώνει τους πάντες για τον κόπο τους καθώς σε μόλις 15 λεπτά κατάφερε να πετύχει 12 πόντους, να μαζέψει 4 ριμπάουντ και να κάνει ένα εντυπωσιακό μπλοκ βάζοντας την δική του υπογραφή στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Αυτοκράτορα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button