Ποδόσφαιρο

Ο εκτός έδρας απολογισμός: Νίκες που άλλαξαν την χρονιά (videos)

Με την νίκη στο Αγρίνιο ο Άρης ολοκλήρωσε τους 15 αγώνες που έχει να δώσει φέτος μακριά από την έδρα του

Οι κιτρινόμαυροι συγκέντρωσαν συνολικά 20 βαθμούς μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης, βαθμούς οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την επίτευξη του στόχου της εισόδου στην πεντάδα.

Μάλιστα κάποιες από τις σημαντικότερες νίκες της ομάδας ήταν μακριά από την έδρα της.

Ο Άρης κέρδισε με 0-3 στην Λαμία δείχνοντας εξ αρχής ότι επέστρεψε, ότι βρίσκεται στην φυσική του θέση με μόνο στόχο να πρωταγωνιστήσει.

Μετά την απομάκρυνση του Πάκο Ερέρα ο Άρης καθοδηγήθηκε από τον Τόλη Τερζή με στόχο η ομάδα να πάρει μια νίκη μετά από τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα.

Η νίκη τελικά ήρθε με 1-2 σκορ, σε ένα παιχνίδι που ξεχωρίζει το “τακουνάκι” του Ντιγκινί που έδωσε την ασίστ στο Γκάμα.

Έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Χαμζά Γιουνές ακόμη η ομάδα του Σάββα Παντελίδη κατόρθωσε να πάρει ένα μεγάλο διπλό στην Κρήτη. Ο Τυνήσιος σκόραρε δυο φορές στην καθυστερήσεις και ήρθε το “τρίποντο” στο ντεπούτο του Έλληνα κόουτς στον πάγκο του Άρη.

Ένα ακόμη διπλό “ορόσημο” ήταν αυτό στα πηγάδια. Με την παραμονή του Σάββα Παντελίδη να κρίνεται σε μια κλωστή οι κιτρινόμαυροι έδωσαν την απάντηση τους.

Με γκολ του Ματέο Γκαρσία ο Άρης πήρε ένα σημαντικό διπλό που “άνοιξε” τον δρόμο για μια καλή πορεία.

Ένα ακόμη διπλό πήρε ο Άρης στην Τρίπολη. Ίσως το πιο εμφατικό από όλα. Οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν τρία γκολ σε ένα ημίχρονο για να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη.

Σαφώς και η νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να επικρατεί με 1-2 και το στατιστικό που ξεχωρίζει να είναι η παραγωγικότητα της ομάδας στις νίκες.

Σε όσα παιχνίδια ο Άρης πήρε τους τρεις βαθμούς σκόραρε δυο τουλάχιστον τέρματα, όπως συνέβη και στο χθεσινό (21/4) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό

Κατά τα άλλη υπήρχε η ισοπαλία με την Λάρισα, σε έναν αγώνα που ο Άρης ήταν αποδεκατισμένος, αλλά και το “x” στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εκεί όπου οι κιτρινόμαυροι αν και με απουσίες ήταν οι καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και άξιζαν την νίκη.

Σαφώς όμως οι κιτρινόμαυροι είχαν και τις άσχημες εκτός έδρας μέρες τους. Γνώρισαν επτά ήττες, κάνοντας ορισμένες κακές εμφανίσεις ιδίως στην Αθήνα, κάτι που θα πρέπει να αλλάξει από την νέα σεζόν.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button