Ποδόσφαιρο

Ο Διαμαντόπουλος, τα δυο πέναλντι και η…εξυγίανση (video)

Έναν διαιτητή της…εξυγίανσης στέλνουν στην Λαμία για να σφυρίξει τον Άρη

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος εξ Αρκαδίας ορίστηκε να διευθύνει την πρεμιέρα του Άρη στην Φθιώτιδα απέναντι στην ομάδα της Λαμίας, ένας ορισμός που σίγουρα δημιουργεί ορισμένα ερωτήματα.

Μιλάμε για έναν διαιτητή που συστήθηκε στην σούπερλιγκ την περσινή χρονιά, παρέμεινε στους πίνακες της ΚΕΔ και φέτος παρόλο που έχει στην πλάτη του ορισμένα…περίεργα σφυρίγματα.

Συγκεκριμένα ο Αρκάς διαιτητής παραπέμφθηκε την περσινή χρονιά για την διαιτησία του στο παιχνίδι της Α.Ε.Κ. με την Ξάνθη με σκορ 4-0, καθώς…κατάφερε να μην δώσει 2(!) καταφανέστατα πέναλντι αλλά και μαι κόκκινη κάρτα, και όλα αυτά από το δεύτερο έως το 5ο λεπτό!

Ήταν άλλωστε η περίοδος όπου οι “εξυγιαντές” ξεκίνησαν να έχουν τις…διαφωνίες τους και να σταματήσουν να βλέπουν τα πάντα αγγελικά πλασμένα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι εκείνο το παιχνίδι ήταν ο διαιτητής με τις περισσότερες παρουσίες σε παιχνίδια της σούπερλιγκ, με την πλειοψηφία αυτών να είναι αγώνες στους οποίους συμμετείχε ο Π.Α.Ο.Κ., (όλα νίκες) μεταξύ αυτών και το Πλατανιάς – Π.Α.Ο.Κ. 0-1 όπου και ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Πλατανιά με το σκορ στο 0-0.

Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αμφισβητούμενες φάσεις από το παιχνίδι της Α.Ε.Κ. με αντίπαλο την Ξάνθη.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button