Ποδόσφαιρο

Ο Άρης βγάζει σοβαρότητα, μένει να συνεχίσει έτσι

Πολλά πράγματα έχει κατακτήσει ο Άρης την φετινή σεζόν, ένα που ετοιμάζεται να “προσθέσει” στην λίστα είναι η σοβαρότητα που βγάζει

Οι κιτρινόμαυροι κέρδισαν τον Απόλλωνα κάνοντας μια από τις πιο πειστικές εμφανίσεις τους την φετινή σεζόν, ακόμη κατάφεραν να δείξουν πως το Χαριλάου δεν είναι μέρος για…όνειρα.

Ο Άρης μπορεί να έπαιζε απέναντι στον τελευταίο και καταδικασμένο Απόλλωνα, απέναντι όμως σε όσα έχουμε δει πολλές φορές δεν υποτίμησε τον αντίπαλο, δεν μπήκε με την λογική “έχω ήδη κερδίσει”, πάλεψε από το πρώτο λεπτό, έμεινε συγκεντρωμένος ως το τέλος και κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Σάββας Παντελίδης “φοβόταν” αυτά τα παιχνίδια. Προ στιγμήν κατάφερε να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους και προσγειωμένους, σαφώς κάτι τέτοιο πρέπει να συνεχιστεί.

Ο Άρης μετά την διακοπή υποδέχεται τον ΟΦΗ, μια ακόμη ομάδα η οποία είναι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, η οποία όμως είναι και πιο ποιοτική από την “ελαφρά ταξιαρχία” αλλά έχει και μεγαλύτερο κίνητρο.

Οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει λοιπόν να συνεχίσουν με την ίδια νοοτροπία, σοβαρότητα, συγκέντρωση, και σε καμία περίπτωση υποτίμηση του αντιπάλου ώστε να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό ολοκληρώνοντας την χρονιά με απόλυτη επιτυχία.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button