Μπάσκετ

“Ο Άρης έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει καλύτερα σε άμυνα και επίθεση”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Yellownews” φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Δοξάκης

Αναλυτικά όσα είπε στους Χρήστο Γκάλη και Δημήτρη Οσσανλή:

Αρχικά ανέφερε:

Είχαμε μια κακή εμφάνιση, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τον ίδιο τον Άρη, πόσο καλά θα παίξει στην συνέχεια.

Σίγουρα πάντως το χθεσινό παιχνίδι ήταν μια απογοήτευση.

Για τα μεγάλα λάθη της ομάδας:

Είδαμε και χθες τον κόουτς Γιαννάκη να τραβάει τα μαλλιά του ορισμένες φορές, θεωρώ ότι υπήρχε πλάνο αλλά πιθανά υπήρχε κακή ψυχολογία.

Γενικότερα πάντως τα λάθη ήταν παιδαριώδη.

Έξω από τον χορό όμως μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα, μια κακή συνεννόηση έχει να κάνει με την ψυχολογία, με την πίεση, με τον κόσμο, με την φανέλα που φοράς.

Όλα αυτά μαζί επηρεάζουν έναν παίκτη.

Για το πρόβλημα στην επαναφορά:

Υπήρχαν κακές στιγμές, υπήρχε κακή συνεννόηση, δεν θα θεωρώ ότι ο Άρης δεν έχει τους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν.

Για το διοικητικό:

Όλα ξεκινάν από την κορυφή, όταν η κορυφή είναι υγιείς υπάρχουν λύσεις, ο Άρης πέρυσι τέτοια εποχή ήταν σε χειρότερη μοίρα.

Αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν προβλήματα με τον μεγαλομέτοχο, αυτά τα προβλήματα επηρεάζουν την ομάδα παρόλες τις προσπάθειες του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο Άρης είναι δύσκολο να πάει μπροστά χωρίς μεγάλο επενδυτή, ίσως μπορέσει να κλέψει κάποιον τίτλο αλλά είναι δύσκολο να πάει μπροστά.

Για τα νεαρά παιδιά του Άρη:

Έχουν τις ευκαιρίες τους, είναι ευκαιρίες που τα παιδιά της περιμένουν, ο Δημήτρης (Φλιώνης) θεωρώ ότι χθες έκανε την καλύτερη του εμφάνιση και ο Βασίλης (Χρηστίδης) επιβραβεύτηκε με την κλήση του στην Εθνική.

Σίγουρα πάντως γίνονται βήματα μπροστά, όμως ο Άρης θα πρέπει ορισμένες φορές να εστιάζει στην εξέλιξη τέτοιων παικτών ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Για τα επόμενα παιχνίδια του Άρη:

Ο Άρης μέσα από αυτά τα παιχνίδια πρέπει να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο, είδαμε χθες μια ομάδα που δεν έπαιξε τόσο καλή άμυνα όσο μπορεί, είδαμε μια ομάδα που δεν είχε τόσο καλές συνεργασίες όσο έχει δείξει ότι μπορεί να έχει.

Για τον Στράτο Βουλγαρόπουλο:

Πέρυσι τον Νοέμβριο τέτοια εποχή είχαμε κάνει τις κλήσεις για την εφήβων, ήταν η πρώτη φορά που είχε κληθεί σε κλιμάκιο.

Τότε δεν αγωνιζόταν πολύ ούτε στον Άρη, αλλά από εκεί και πέρα μιλήσαμε με τους προπονητές και θεωρώ ότι έκανε βήματα μπροστά.

Θεωρώ πάντως ότι είναι ένα παιδί στο οποίο πρέπει να επενδύσει ο Άρης, να είναι γύρο του σε όλα τα βήματα, στο τι θα φάει, πως θα ετοιμαστεί, πως θα είναι η καθημερινότητα του.

Πρέπει να είμαστε κοντά σε τέτοια παιδιά.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button