Ερασιτέχνης

Ψαλλίδας: “Ο Άρης έφερε πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη μετά από 3 δεκαετίες-Καλούμε όλων τον κόσμο να μας γνωρίσει”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ομάδας τζούντο κ.Περικλής Ψαλλίδας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανέφερε:

Για πρώτη φορά ομάδα της Θεσσαλονίκης κατακτάει την πρώτη θέση μετά το 1984.

Ενώ συνέχισε:

Καλούμαι όλους τους φίλους του Άρη και της Θεσσαλονίκης να γνωρίσουν το τζούντο, να γνωρίσουν το άθλημα από εμάς, όπως ο Γκάλης πέρασε τις επιτυχίες εκείνης της εποχής στα νέα παιδιά, έτσι και εμείς να μοιραστούμε αυτές τις επιτυχίες που έχουμε και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Για το ότι με αυτές τις επιτυχίες ακούγεται πολύ περισσότερο το άθλημα του Τζούντο:

Τα τελευταία χρόνια γίνεται πιο επίκαιρο, έχουμε τον Ηλία Ηλιάδη μαζί μας, να προπονείται μαζί μας και να στηρίζει την ομάδα μας.

Είναι μοναδικό το να έχεις τέτοιους μεγάλους αθλητές μαζί σου.

Για την συγκομιδή του Άρη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα:

Είχαμε 4 χρυσά μετάλλια και 2 χάλκινα, ο πρωταθλητής Ευρώπης ο Τσοκούρης ο Δαυίδ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ο 3 φορές πρωταθλητής Ευρώπης, Αζωίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ο Μαλιαρόπουλος ο Γιώργος πήρε στα 100 κιλά την πρώτη θέση νικώντας στον τελικό τον πρωταθλητή Ευρώπης, ο Λευτέρης ο Παναγιώτου κατέκτησε και αυτός το χρυσό μετάλλιο.

Για τους ανθρώπους που δούλεψαν για αυτήν την επιτυχία:

Είναι συνολική αυτή η επιτυχία, έχουμε την υποστήριξη του Α.Σ. Άρης, των ανθρώπων του συλλόγου μας, τους γονείς των αθλητών, τον κ.Θανάση Παπανικολάου τον έφορο του τμήματος μας, τον Τριανταφύλλου τον Δημήτρη που είναι ιδρυτικό μέλος και τον τεχνικό διευθυντής μας τον Νίκο τον Μαλιαρόπουλο.

Για το τι προσφέρει το Τζούντο ως άθλημα:

Πέρα από το αθλητικό κομμάτι υπάρχει και το παιδαγωγικό, είναι από τα αθλήματα με τους λιγότερους τραυματισμούς, σου δείχνει πως να τα καταφέρνεις στην ζωή, πως να σέβεσαι τον αντίπαλο σου και φυσικά πως να ανεβάζεις το επίπεδο σου.

Για τις προπονήσεις του τμήματος:

Κάτω από την θύρα 1 είναι το τμήμα τζούντο κάθε Τρίτη-Πέμπτη στις 8:00 και το Σάββατο στη 1:30, καλούμαι όλους τους φίλους μας να δουν την προπόνηση μας και καλούμαι όλους τους φίλους μας να δούνε αυτήν την χαρά.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button