Ερασιτέχνης

Οριστικά 5ος επιλαχών για την άνοδο ο Άρης-Δεν κατεβαίνει στο μπαράζ

Δεν θα κατέβει στο μπαράζ τυπικής διαδικασίας με την Αγία Παρασκευή το μπάσκετ γυναικών.

Δεν θα αγωνιστεί στο μπαράζ…tiebreaker με την Αγία Παρασκευή η ομάδα του Άρη.

Ως 4η ομάδα της Α2 του Βορρά οι κιτρινόμαυροι κλήθηκαν να παίξουν έναν αγώνα τυπικής διαδικασίας με την Αγία Παρασκευή με έπαθλο την 4η θέση…αναμονής ανόδου.

Ο συγκεκριμένος αγώνας κατάταξης έχει καθαρά τυπική σημασία, ουσιαστικά διεξάγεται ώστε εάν οι 3 ομάδες (ο τρίτος κάθε ομίλου και ο χαμένος του μπαράζ ανόδου των δευτέρων) δηλώσουν αδυναμία να αγωνιστούν την επόμενη σεζόν στην Α1, να είναι ξεκάθαρο ποιος έχει προτεραιότητα να συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία.

Αφενός το σενάριο να συμβεί αυτό είναι εξαιρετικά αμφίβολο (δεν έχει συμβεί ποτέ) αφετέρου οι εξελίξεις αυτές συντελούνται συνήθως στο τέλος του καλοκαιριού, με ότι αυτό σημαίνει τόσο για τις επιλογές που (δεν) θα έχει μια ομάδα όσον αφορά τις ελεύθερες παίκτριες όσο και για τις υπόλοιπες αλλαγές που θα πρέπει να συντελεστούν στο οικονομικό πλάνο που ήδη θα υπάρχει.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψιν αποφασίστηκε η ομάδα να μην προσθέσει στα έξοδα της ένα ακόμη ταξίδι στο τέλος της χρονιάς, και να καταλάβει αυτομάτως την 5η θέση όσον αφορά τις επιλαχούσες ομάδες σε περίπτωση που οποιοσδήποτε σύλλογος δηλώσει αδυναμία να αγωνιστεί στην Α1.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button