Ποδόσφαιρο

Ομάδα και κόσμος γίνονται ένα για να σπρώξουν τον Άρη στη νίκη!

Η ΠΑΕ Άρης απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το “Κλεάνθης Βικελίδης” ενόψει του σημερινού αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Αναλυτικά:

“Μπροστά μας έχουμε δύο παιχνίδια δύσκολα, όσο και σημαντικά. Πρώτα, αύριο, με αντίπαλο την ομάδα του Βόλου (21/01, 20:00) για το πρωτάθλημα και την ερχόμενη Τετάρτη (25/01) με τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς του Κυπέλλου (19:30).

Η ομάδα ΤΩΡΑ μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ. Το Κλεάνθης Βικελίδης πρέπει στα δύο αυτά παιχνίδια να είναι η έδρα που όλη η Ελλάδα ξέρει.

Ομάδα και κόσμος πρέπει να… παίξουμε μπάλα μαζί για να πάρουμε τη νίκη αύριο και την πρόκριση στη ρεβάνς του Κυπέλλου. Πάμε βήμα-βήμα…

Ώρα να μιλήσει ο «νόμος του Κλ. Βικελίδης»!”

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

ΘΥΡΕΣΤΙΜΗ
ΘΥΡΕΣ 1, 2, 315,00 €
ΘΥΡΕΣ 7, 920,00 €

* Το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ σε όλες τις Θύρες.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr, https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-2022-2023/.

Επίσης διατίθενται από την ARIS F.C. Boutique (Πέμπτη-Παρασκευή 10:00-19:00 και Σάββατο από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα), ενώ –να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση κάρτας φιλάθλου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και του ΑΜΚΑ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button