ΓενικάΜουσική

Οι Bauhaus έρχονται στην Ελλάδα για μια μοναδική εμφάνιση

Οι Bauhaus στην Αθήνα για το Release Athens, για μια από τις ελάχιστες συναυλίες που θα δώσουν στην Ευρώπη

Παρότι η θρυλική μπάντα διαλύθηκε το 1983, οι Bauhaus έκαναν έναν μίνι ανασχηματισμό το 1998 και επέστρεψαν ξανά το διάστημα 2005-2008. Πολλοί ωστόσο πίστεψαν ότι δεν θα τους έβλεπαν ξανά, μέχρι που το 2019 ο Peter Murphy, ο Daniel Ash, ο Kevin Haskins και ο David J ανακοίνωσαν ότι βάζουν για ακόμα μια φορά το τρένο στις ράγες.

Και τώρα, μαθαίνουμε ότι μία από τις ελάχιστες συναυλίες που θα δώσουν στην Ευρώπη, θα λάβει χώρα στην Ελλάδα: οι Bauhaus καταφτάνουν την Παρασκευή 12 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, για το Release Athens Festival. Τα ονόματα που θα τους πλαισιώσουν, θα ανακοινωθούν σε επόμενη φάση.

Bauhaus

Η προπώληση ξεκινάει σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου, στις 11:00, προς 35 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 40 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή στα 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.

Διάθεση εισιτηρίων

Τηλεφωνικά στο 11876

Online στα www.viva.gr/www.releaseathens.gr

Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, πολυχώρος Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση): www.releaseathens.gr

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button