Ποδόσφαιρο

Οι παίκτες του Άρη ξέρουν τι σημαίνει ντέρμπι

Πολύ καλά γνωρίζουν τι σημαίνει ντέρμπι, αλλά και τι σημαίνει Άρης-ΠΑΟΚ (ή ΠΑΟΚ-Άρης) οι περισσότεροι παίκτες που αναμένεται να βρεθούν στην ενδεκάδα των κιτρινόμαυρων

Ο Χουλιάν Κουέστα που αναμένεται να αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια έχει το… απόλυτο, καθώς έχει αγωνιστεί και στα τρία περσινά Άρης-ΠΑΟΚ.

Στο κέντρο της άμυνας ο Βέλεθ έχει εμπειρία από… 1,5 παιχνίδι, καθώς έπαιξε στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, χωρίς όμως να καταφέρει να αγωνιστεί πάνω από 15 λεπτά στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο παρτενέρ του Λίντσεϊ Ροζ, έχει αγωνιστεί επίσης σε έναν αγώνα, όπως και ο Κόρχουτ που θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Δεν έχει παίξει σε Ελληνικό ντέρμπι ο Σούντγκρεν, που έχει όμως φάει με το κουτάλι τα μεγάλα παιχνίδια του Σουηδικού πρωταθλήματος.

Ο Χαβιέ Ματίγια έχει αγωνιστεί και εκείνος σε τρία ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ενώ δίπλα του θα έχει τον Λούκας Σάσα, που δεν έχει εμπειρία από Άρης-ΠΑΟΚ, έχει όμως πάρα πολλές παραστάσεις από την κορυφαία Ευρωπαϊκή σκηνή.

Ο Νικολά Ντιγκινί όχι μόνο έχει παίξει σε τρία ντέρμπι της Θεσσαλονίκη, αλλά έχει “πληγώσει” τον ΠΑΟΚ στο παρελθόν, ενώ οι Λάρσον-Γκάμα (ένας εκ των οποίων θα αγωνιστεί βασικός) έχουν επίσης παραστάσεις από το ντέρμπι της πόλης.

Τέλος ο Μπράουν Ιντέγε μπορεί να μην έχει παίξει ως ποδοσφαιριστής του Άρη απέναντι στον ΠΑΟΚ, τα κατορθώματα του στην Τούμπα όμως είναι γνωστά…

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button