Ποδόσφαιρο

“Να ανταποδώσουμε στο γήπεδο την αγάπη του κόσμου”

Ενόψει της πρεμιέρας με την Λαμία τοποθετήθηκε ο Χαβιέ Ματίγια

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός μέσος στην κάμερα της ΠΑΕ:

“Η αλήθεια είναι πως είναι μία νέα εμπειρία για μένα. Πρώτη φορά φεύγω και παίζω εκτός Ισπανίας. Το μοναδικό που ήθελα όταν έφευγα ήταν να πάω σε μία μεγάλη ομάδα, σημαντική που θα έχει πολλούς οπαδούς, για να ζήσω με μεγαλύτερη όρεξη και περισσότερες φιλοδοξίες αυτή τη νέα εμπειρία.

Μετά την προετοιμασία, που ήταν μεγάλη και δύσκολη, τώρα έρχεται το καλό, που είναι το πρωτάθλημα. Όλη η ομάδα έχει όρεξη και περιμένω και πως να παίξουμε. Αυτό που περιμέναμε και δουλεύαμε. Έχει δημιουργηθεί μία πολύ δυνατή ομάδα και υπάρχουν πολλές καλές προοπτικές. Να συνεχίσουμε να κάνουμε ότι και στην προετοιμασία.

Οι οπαδοί του Άρη είναι απίστευτοι. Ήρθαν να μας δουν μακριά από την Θεσσαλονίκη, στην Ολλανδία και με έχει εντυπωσιάσει. Αυτό μας κάνει να καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό κλαμπ είναι στην Ελλάδα ο Άρης.

Εμείς για να ανταποδώσουμε την αγάπη τους πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο τι πρέπει να κάνουμε.

Στην πόλη περνάμε υπέροχα, τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου. Εγώ πάντα ήμουν πολύ φιλόδοξος. Δεν μ αρέσει να χάνω. Το τεχνικό επιτελείο έχει κάνει φοβερή δουλεια και εμείς θέλουμε να προσαρμοστούμε με τα παιδιά που ήταν από παλιά.

Έχουμε κάνει μία δυνατή ομάδα, βήμα-βήμα θα προχωρήσουμε μπροστά γιατί η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Ξέρουμε πως να παίξουμε και στην επίθεση και στην άμυνα. Δεν βάζουμε όρια που θα φτάσουμε ή σε ποια θέση του βαθμολογικού πίνακα”.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button