Ποδόσφαιρο

Μπούσι “Μεγάλος παίκτης ο Μαβράι, πήγε σε μεγάλη ομάδα”

Στο Yellow Radio 92..8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο επί 8 χρόνια τεχνικός διευθνητής της Εθνικής Αλβανίας, και νυν προπονητής Αλμπάν Μπούσι

Αρχικά ανέφερε:

Πιστεύω ότι ο Άρης έχει κάνει καλή κίνηση με τον Μάβραι, είναι ένας μεγάλος παίκτης που έρχεται σε μια μεγάλη ομάδα, ξέρει τον ρόλο του, είναι ένας αριστεροπόδαρος στόπερ, είναι έξυπνος ήρεμος, είναι καλός παίκτης για την ομάδα, παίκτης που δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα ποτέ.

Τον είχα 8 χρόνια στην ομάδα και τον ξέρω πολύ καλά, απλώς τώρα δεν έχει παιχνίδια, είχε ένα πρόβλημα με τον προπονητή του και ήταν εκτός.

Για τα χαρακτηριστικά του:

Μπορεί να είναι στόπερ αλλά με την μπάλα στα πόδια φαίνεται σαν κεντρικός, επειδή βλέπω το Ελληνικό πρωτάθλημα μπορώ να πω ότι πιστεύω είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα, πριν έναν χρόνο τον ήθελαν ομάδες όπως η Μπεσίκτας και η Γαλατάσαράι, για να πω την αλήθεια δεν πίστευα ότι θα πάρει μεταγραφή στον Άρη.

Για την σχέση του Μαβράι με τον Μιγκέλ Μπάσα:

Είναι πολύ καλοί φίλοι, και οι δυο είναι…σούπερ, τους έζησα 8 χρόνια και είναι σούπερ χαρακτήρες.

Για τον Άρη:

Μακάρι να πάει καλά ο Άρης, πάει καλά, έχει κόσμο και πιστεύω ότι θα είναι από τις καλύτερες ομάδες την φετινή χρονιά

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button