Μπάσκετ

Μποχωρίδης: “Μείναμε ενωμένοι και βγήκαμε πιο δυνατοί από την κρίση που περάσαμε, κοιτάμε μόνο μπροστά”

Δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ Άρης έκανε ο Λευτέρης Μποχωρίδης

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με το Ρέθυμνο: “Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλαμε να συνεχίσουμε με τη φόρα που μας έδωσε η εντός έδρας νίκη επί του Ηφαίστου Λήμνου. Ξέραμε πως για να νικήσουμε το Ρέθυμνο, θα έπρεπε να βγάλουμε αρκετή ενέργεια, γιατί ο αγώνας ήταν και γι’ αυτούς κρίσιμος. Αυτό κάναμε, όταν βρεθήκαμε να χάνουμε με διαφορά 15 πόντων στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Όχι μόνο δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, αλλά δώσαμε ό,τι έχουμε, διότι το θέλαμε πάρα πολύ και καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή”.

Για την αντίδραση του ΑΡΗ μετά το 47-32: “Ο προπονητής μας, μας είπε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο ότι θα πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο την ενέργεια που έχουμε στις προπονήσεις. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στη διάρκεια της εβδομάδας και σε αρκετά παιχνίδια η εικόνα μας στους αγώνες δεν είναι αντιπροσωπευτική της προσπάθειας που καταβάλλουμε τις προηγούμενες μέρες. Ήταν κάτι που έπρεπε να αλλάξουμε και το κάναμε. Δώσαμε μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα και μέσα απ’ αυτή καταφέραμε να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Πετύχαμε κάποια μεγάλα καλάθια στο τέλος, παραμείναμε ψύχραιμοι και πετύχαμε το στόχο μας”.

Για τη δεύτερη συνεχή νίκη του ΑΡΗ: “ Ήταν μια νίκη που τη χρειαζόμασταν πολύ. Είναι η πρώτη φορά στο πρωτάθλημα που ‘χτίζουμε’ ένα σερί και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Είχαμε βρεθεί σε μια δύσκολη κατάσταση, μετά την ήττα από την Κύμη που πιστεύω ότι δεν την αξίζαμε. Δεν θέλουμε να κοιτάμε πίσω, αλλά μόνο μπροστά. Έχουμε τώρα την αναμέτρηση με το Λαύριο στην έδρα μας, στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να κατακτήσουμε τη νίκη”.

Για την εμφάνιση του και τους κρίσιμους πόντους που πέτυχε στο τέλος: “Ο κόουτς, μας λέει συνεχώς ότι θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να βοηθάμε όποιον δεν είναι σε καλή μέρα. Να έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Κόντρα στο Ρέθυμνο μπορεί να ήμουν εγώ και κάποιοι άλλοι παίκτες που βγήκαν μπροστά, στους επόμενους αγώνες θα είναι κάποιοι άλλοι αυτοί που θα σηκώσουν μεγαλύτερο βάρος. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα”.

Για την παρουσία του κόσμου: “Ο κόσμος είναι παρών σε όποιο γήπεδο κι αν παίζουμε και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Στηρίζει συνεχώς την ομάδα και τον θέλουμε μαζί μας. Θέλουμε να του ανταποδώσουμε αυτή τη στήριξη και την συμπαράσταση και αυτό θα γίνει μόνο με νίκες”.

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ έμεινε ενωμένος στα δύσκολα: “Μετά τον αγώνα με την Κύμη, τόσο ο κόσμος όσο και η διοίκηση ήταν στο πλευρό μας και έδειξαν εμπράκτως ότι είναι κοντά μας. Ήταν σημαντικό ότι μείναμε ενωμένοι και βγήκαμε πιο δυνατοί απ’ αυτή την κρίση. Από δω και πέρα θα πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά και να προσπαθήσαμε να φέρουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία, γιατί υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος ακόμη στο πρωτάθλημα” .

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button