Μπάσκετ

Μπανιώρας: “Ντροπή τα αστυνομικά μέτρα στα Γιάννινα, ο Άρης αρέσει σε όλη την Ελλάδα”

Ο εκπρόσωπος της παλιάς φρουράς του Άρη, Μιχαλής Μπανιώρας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Ο Άρης επανέκαμψε με τρόπο αξιοπρεπέστατο και σοβαρό. Θα επανακάμψει και στο μπάσκετ κάποια στιγμή. Έχει τους ανθρώπους, έχει τα πάντα, του λείπουν μόνο χρήματα κάποια στιγμή θα βρεθούν. Θα έρθει ξανά μία εποχή που θα είναι υπερήφανος όποιος είναι Αρειανός.

Για το Γιάννενα – Άρης είπε:

Έγιναν πράγματα και θαύματα σε σχέση με τους φιλάθλους που απαγορεύτηκαν να πάνε εκεί. Μιλάμε για σκυλιά που έψαχναν μήπως βρουν ναρκωτικά και όπλα. Καταστάσεις προκλητικές, μερικοί χωροφύλακες ντρεπόντουσαν για αυτό που κάνανε, μερικοί είχαν μία άλλη αίσθηση και έγραφαν τα παιδιά που καθόντουσαν στην πίσω θέση χωρίς ζώνη για να τους τρομάξουνε. Τους έλεγαν ότι άμα πάνε στο γήπεδο θα συλληφθούν κλπ. Είχε πάνω από 500 άτομα Αρειανούς μέσα. Εγώ ήμουν στο γήπεδο, δεν υπήρχε περίπτωση να λείψω. Θα πρέπει να ντρέπεται ο αστυνομικός διευθυντής γιατί τα μέτρα που πήρε δεν ήταν μόνο αστυνομικά αλλά και προσβλητικά. Ψάχνανε για κασκόλ και φανέλες αυτό είναι ντροπή. Ήρθαν πάρα πολλοί φίλοι του Άρεως γιατί υπάρχει σχέση αγάπης με αυτή την ομάδα η οποία είναι πρωτόγνωρη. Οι ουδέτεροι φίλαθλοι των Αθηνών και της επαρχίας άρχισα να συμπαθούν πάλι τον Άρη.

Για τον Άρη είπε:

Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα που πέρασε μεγάλες περιπέτειες. Ακόμη και στους ουδέτερος πλέον αρέσει. Διαχέεται σε όλα τα σπίτια πλέον. Το γήπεδο γεμίζει. Ήταν κουραστικό να βλέπεις άλλες ομάδες που είναι χωρίς φιλάθλους, κερκίδα και χωρίς βαριά φανέλα. Τώρα που μπήκε πάλι στη σκηνή ο Άρης και αρέσει σε πάρα πολλούς πρέπει να χαροποιεί πρώτα την ΕΡΤ που σπάνε τα κοντέρ.

Τότε μας παρακαλούσαν. Ερχόταν η SATO και μας έλεγε ότι δίνουν 500 εκατομμύρια και να τα κάνουμε 4 χρόνια γιατί έβλεπαν ότι ο Γιαννάκης και ο Γκάλης παίζουν μπάσκετ χρονικό. Τώρα δεν έχουμε Γκάλη και Γιαννάκη σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο αλλά είναι τόσο βαθιές οι ρίζες της ομάδας στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης αλλά και συμπαθής σε φιλάθλους άλλων περιοχών. Ο ΠΑΟΚ έπεσε στην παγίδα να ακολουθεί τα χνάρια αυτών που επί 20 χρόνια έπαιρναν τα πρωταθλήματα. Το λάθος του είναι τεράστιο. Με θυσία 2-3 τίτλων να ακολουθήσει άλλη τακτική γιατί έχει λεφτά. Εμείς έχουμε άλλη δυναμική. Ο Άρης αν δεν είχε τις οικονομικές περιπέτειες και την εσωστρέφεια θα μπορούσε να έχει πάρει 3 και 4 πρωταθλήματα. Εμείς κακοπέσαμε εκεί. Αυτοί επειδή έχουν χρήματα νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα και να ακολουθήσουν τακτικές ανορθόδοξες που ακολουθούσε ο Ολυμπιακός. Πέσανε σε έναν λάκκο και δεν ξέρουν πως θα βγουν.

Για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος είπε:

Όταν βγαίνει το πρόγραμμα του πρωταθλήματος είτε είναι εφηβικό, είτε είναι γυναικείο μπάσκετ είτε ανδρικό ποδόσφαιρο βλέπουμε πρώτα πότε παίζουμε με τον ΠΑΟΚ και αυτοί κάνουν το ίδιο.

Για το τι πρέπει να κάνεις ο Άρης είπε:

Ο Άρης έχει κάνει πάρα πολλά αλλά πρέπει να κάνει μία απόλυτα ορθολογισμένη και μεθοδική οργάνωση από τα γραφεία του μέχρι το marketing και την προπαγάνδα του. Ο Άρης έβγαλε διαρκείας, τα διαρκείας προχώρησαν σαν να πουλάμε πορτοκάλια. Η ομάδα άλλαξε ριζικά και το αξίζει. Φέτος είδαμε με πόσο μέτριο τρόπο προεβλήθησαν τα διαρκείας του Άρεως. Επίσης από τον Άρη λείπει χωρίς προηγούμενο, όπως στο τότε μπάσκετ, οργάνωση σοβαρή 100 εθελοντών. Πέντε άνθρωποι ήταν στην υποδοχή της ξένης ομάδας, πέντε στην υποδοχή των διαιτητών, πέντε για την οργάνωση της κερκίδας όχι των φιλάθλων. 100 άνθρωποι δούλευαν για εκείνο το μπάσκετ.

Ο Άρης σήμερα θα προκριθεί. Έχει το καλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button