Ποδόσφαιρο

Σιώπης:”Μοναδική αίσθηση το γεμάτο Χαριλάου”

Ο Μανώλης Σιώπης μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής και μίλησε για την κατάσταση του Άρη , μίλησε για τον Αστέρα Τρίπολης και ομολόγησε ότι είναι μοναδική αίσθηση να παίζεις στο γεμάτο Χαριλάου.

Όπως είπε μιλώντας στην κάμερα του Aris TV: “Ήταν μια απαιτητική εβδομάδα, η πρώτη που είχαμε με δύσκολα παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ισοπαλία στα Γιάννινα. Μετά είχαμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε, αλλά αυτά είναι παρελθόν. Ζήσαμε ένα ντέρμπι μετά από τέσσερα χρόνια που το περιμέναμε όλοι, όπως και ο κόσμος μας. Θέλαμε την νίκη την αξίζαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε όμως ότι γυρίσαμε το αποτέλεσμα, με έναν μεγάλο αντίπαλο σε μια δύσκολη έδρα, αλλά έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες”.
Στην συνέχεια υπογράμμισε ότι: “Ο Άρης είναι μια νέα ομάδα, η οποία παιχνίδι με παιχνίδι θα αποκτάει ομοιογένεια και θα γίνεται καλύτερη”.
Για το παιχνίδι της Κυριακής τόνισε ότι: “Η Τρίπολη είναι μια καλή ομάδα, είναι ψηλά, έχει έμπειρη ομάδα και έμπειρους παίκτες, αλλά με την δική μας προσπάθεια και την βοήθεια του κόσμου μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε, την νίκη”.
Για το πώς διαχειρίστηκε η ομάδα την πρώτη ήττα είπε: “Είναι καλό που είχαμε παιχνίδι μεσοβδόμαδα. Θα ήταν πιο δύσκολα αν είχαμε χάσει και έπρεπε να περιμένουμε μια βδομάδα. Τελικά ξέραμε ότι είχαμε μπροστά μας τον ΠΑΟΚ, κοιτάξαμε το παιχνίδι αυτό και έτσι πρέπει να πηγαίνουμε κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.
Για την ομάδα του Άρη: “Χτίζεται μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες, ελάχιστοι έμειναν από τον περσινό κορμό. Υπάρχει όμως πολύ ποιότητα, λείπει η ομοιογένεια, η οποία χτίζεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Άρα χρειάζεται η ομάδα παιχνίδια και υπομονή και θα βρει σίγουρα τον δρόμο της”.

Για τον Αστέρα ειδικότερα είπε: “Είναι μια ομάδα που έρχεται να χτυπήσει το παιχνίδι, θέλει την κατοχή και αυτό μας αρέσει, γιατί μας βοηθάει. Σίγουρα θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, θα δώσουμε το 100% και με την βοήθεια του κόσμου μας θα πάμε να το πάρουμε”.
Τέλος την αίσθηση να παίζεις σε ένα γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης είπε: “Είναι μοναδική αίσθηση το γεμάτο Βικελίδης, πραγματικά δεν το έχω ξαναζήσει αυτό…”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button