Ποδόσφαιρο

Μπέρτος: “Δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη, πάμε για τελικό και play-off”

a

Συνολικά πως βλέπεις το ξεκίνημα της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα;

«Προσωπικά θεωρώ πως θα έπρεπε να είχαμε πάρει τη νίκη με τον Ατρόμητο, ενώ και με τον Πανιώνιο δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι σε εκείνο το παιχνίδι, καθώς η εικόνα μας ήταν καλή και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Και χθες τα δώσαμε όλα για όλα για να πάρουμε τη νίκη και συνολικά το ξεκίνημα παρότι η ομάδα θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς, δεν είναι κακό».

Για το ματς με την Ξάνθη, που πιστεύεις πως κρίθηκε;

«Η Ξάνθη μας έχει δείξει πως είναι συμπαγής ομάδα και δεν δίνει χώρους στον αντίπαλο. Με μία ευκαιρία θα μπορούσε να πετύχει γκολ και να αλλάξει την ροή. Και μετά το 2-0 η Ξάνθη προσπαθούσε, αλλά και εμείς ήμασταν καλά τακτικά στον αγωνιστικό χώρο. Δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο να μας απειλήσει».

Συνολικά ποιοι είναι οι στόχοι της ΑΕΛ για φέτος;

«Δεν κρύβω πως προσωπικά θέλω να βάζω ψηλά τον πήχη. Για εμένα οι στόχοι είναι να πάμε στην εξάδα και να μπορέσουμε να φτάσουμε στον τελικό Κυπέλλου».

Και τώρα ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη που προέρχεται από μια εύκολη νίκη με τον Παναθηναϊκό και μια ισοπαλία στη Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

«Χωρίς αμφιβολία είναι δύσκολο παιχνίδι, ο Άρης μεταμορφώνεται στην έδρα του και επιθετικά είναι πάρα πολύ καλός. Θα είναι ένα πολύ καλό ματς, αλλά ακόμα δεν έχουμε ασχοληθεί, από αύριο θα μιλήσουμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button