Ποδόσφαιρο

Μισή ντουζίνα αλλαγές σε σχέση με το κύπελλο

Έξι διαφορετικά πρόσωπα θα υπάρξουν όπως όλα δείχνουν στην βασική ενδεκάδα του Άρη σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου

Οι κιτρινόμαυροι αγωνίστηκαν τελευταία φορά στην Τούμπα στις 26 Σεπτεμβρίου, δοκιμάζοντας κάποια πράγματα στην βασική ενδεκάδα, και δίνοντας την θέση του βασικού σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που σήμερα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα.

Συγκεκριμένα κατά 3/4 θα αλλάξει η άμυνα των κιτρινόμαυρων, καθώς στο παιχνίδι του κυπέλλου είχε αγωνιστεί ο Μαβράι δίπλα στον Βέλεθ, με τους Μενέντεθ στο αριστερό και Σόουζα στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Αλβανός αποχώρησε για την Γερμανία, ο Μενέντεθ δόθηκε δανεικός στην Κόρδοβα ενώ ο Ούγκο Σόουζα δεν έχει επιστρέψει ακόμη στο 100% από τον τραυματισμό του.

Στο 4-3-3 του Πάκο Ερέρα εκτός του Σιώπη και του Ματίγια στην μεσαία γραμμή είχε δοθεί μια ακόμη ευκαιρία στον Κολάσο, που πλέον έχει επιστρέψει στην Αργεντινή, ενώ στα δεξιά της επίθεσης είχε ξεκινήσει ο Μπρούνο Γκάμα που ως γνωστόν είναι τραυματίας.

Ως σέντερ φορ αγωνίστηκε ο Χαμζά Γιουνές, ο μόνος από την συγκεκριμένη “εξάδα” που είναι στην αποστολή του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος όμως κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει από τον πάγκο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button