Ερασιτέχνης

Με μαγκιά και τσαμπουκά ο Άρης 3-1 την Ορεστιάδα

Την δεύτερη του νίκη στα play out πέτυχε ο Άρης που επικράτησε με 3-1 της Ορεστιάδας ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Κακή ήταν η εικόνα του Άρη για 2,5 σετ, οι κιτρινόμαυροι έμειναν πίσω μέχρι και με 11-18 πριν τελικά επικρατήσουν με 25-23 της Ορεστιάδας στο πρώτο σετ, ενώ έχασαν με κατεβασμένα τα χέρια 19-25 στο δεύτερο.

Κάκιστο ήταν και το ξεκίνημα του τρίτου σετ με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 1-7 και τον Άρη να μειώνει σε 4-7 προτού ο διαιτητής του αγώνα τινάξει το παιχνίδι στον αέρααπειλώντας μέχρι και με οριστική διακοπή!

Η ένταση αυτή πάντως φαίνεται πως αφύπνισε τους παίκτες του Άρη που ανέβασαν στροφές, επικράτησαν εύκολα με 25-19 στο τρίτο σετ και με 25- στο τέταρτο παίρνοντας το τρίποντο και ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας των play out.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button