Ερασιτέχνης

Με εκπληκτική άμυνα ευκαιρίες στις “μικρές” η πρώτη νίκη της χρονιάς

Ένα δεκάλεπτο χρειάστηκε ο Άρης για να κάνει ξεκάθαρο το ποιος θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού με τις παίκτριες του Βαγγέλη Κουλακιώτη να κάνουν απλώς διαχείριση στα επόμενα 30 λεπτά.

Το αρχικό 4-4 στα πρώτα δυο λεπτά του παιχνιδιού ήταν η μόνη στιγμή που οι δυο ομάδες ήταν έστω και κοντά στο σκορ. Έκτοτε οι κιτρινόμαυρες “πάτησαν γκάζι”, με όπλο τους την άμυνα πήραν προβάδισμα με σκορ 16-4 ενώ η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το υπέρ τους 23-6. Με το παιχνίδι να δείχνει πως έχει ένα ξεκάθαρο φαβορί ο κ. Κουλακιώτης έδωσε χρόνο συμμετοχής στις νεαρότερες παίκτριες της ομάδας με την διαφορά να παραμένει στα ίδια επίπεδα και τον Άρη να κλείνει το πρώτο ημίχρονο όντας μπροστά με σκορ 35-18.

Οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να μειώσουν στα πρώτα λεπτά του 3ου δεκαλέπτου (36-23), με τον Άρη όμως να αντιδράει, να φτάνει στο +20 (45-25) και την τρίτη περίοδο να κλείνει με σκορ 47-27. Από εκεί και πέρα ο Άρης έριξε ρυθμούς και τελικώς επικράτησε με σκορ 57-43 και θα αντιμετωπίσει την άλλη Κυριακή τον νικητή του ζευγαριού Ναύαρχος Βότσης-Ολύμπια Λάρισας.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button