Ποδόσφαιρο

Ματίγια: «Όταν είχαμε γεμάτο ρόστερ, δείξαμε ποιοι είμαστε»

Στην προσπάθεια που κάνουν οι συμπαίκτες του ο Χαβιέ Ματίγια έκανε βαθιά υπόκλιση στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στη NOVA, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης των “κίτρινων” με τον Ολυμπιακό, για την  αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Ερωτώμενος σχετικά με το αν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που προηγήθηκε, είναι οδηγός για τους παίκτες του Άρη, σχετικά με το πώς πρέπει να διαχειριστούν τις δυνάμεις τους στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, απάντησε: “Όταν είχαμε γεμάτο ρόστερ, δείξαμε ποιοι είμαστε. Σε όλους τους μεγάλους αντιπάλους του πρωταθλήματος βάλαμε δύσκολα. Ήμασταν ισάξιοι. Αυτοί έχουν πλεονέκτημα σε σχέση με εμάς τώρα. Αυτοί έχουν γεμάτο ρόστερ, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές. Εκτός από την κούραση, εναντίον μας είναι και οι κλιματολογικές συνθήκες. Αποδείξαμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, όμως, ότι είμαστε 100% επαγγελματίες! Βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα…”

Ο Ισπανός μέσος του Άρη σχετικά με το σκεπτικό που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, είπε ότι οι “κίτρινοι”, παρότι έχουν συσσωρευμένη κούραση και δεν έχουν βάθος στο ρόστερ για να πάρουν ανάσες οι παίκτες που παίζουν συνέχεια, θέλουν να διασκεδάσουν το παιχνίδι. Να το αντιμετωπίσουν σα μια μάχη, στην οποία έχουν το κίνητρο της νίκης απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Να δείξουν ότι τηρούν στο ακέραιο τη συμφωνία που έχουν κάνει με τη διοίκηση του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button