Ποδόσφαιρο

Ματίγια-Μαρτίνες: Ίδιο δωμάτιο… ίδιο nickname!

Οι Χαβιέ Ματίγια και Νίκο Μαρτίνες εκτός από το γεγονός ότι μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο στα 3-5 Πηγάδια, έχουν και ένα ακόμη κοινό και αυτό είναι το… παρατσούκλι τους.

Όπως είναι γνωστό, ο Ματίγια χαρακτηρίζεται από τους φίλους του Άρη (και όχι μόνο) με το παρατσούκλι «El mago» λόγω των αγωνιστικών του ικανοτήτων μέσα στο γήπεδο. Αυτό που δεν ήταν όμως τόσο γνωστό είναι πως παλιότερα και ο Αργεντίνος είχε ονομαστεί έτσι.

Πιο συγκεκριμένα, την σεζόν που ο Νίκο Μαρτίνες αγωνιζόταν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ανόρθωση, είχε ακριβώς το ίδιο nickname με τον συμπαίκτη του Ματίγια και ο λόγος ήταν ακριβώς ο ίδιος.

Λόγω των όσων δημιουργούσε είτε στους αγώνες πρωταθλήματος είτε στις προπονήσεις, οι πρώην συμπαίκτες του στην κυπριακή ομάδα αποφάσισαν να του δώσουν το προσωνύμιο «El mago!»

Την παραπάνω πληροφορία είχε δώσει ο πρώην παίκτης του Άρη Μανώλης Τζανακάκης σε μια παλιότερη συνέντευξη του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button