Ποδόσφαιρο

Ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια εδώ και πολλά χρόνια έκανε ο Άρης σκοράροντας επτά γκολ απέναντι στην Ξάνθη

Γιουνές, Γκαρσία και ανατροπή!

Πολύ καλύτερος ήταν ο Άρης στο ξεκίνημα του αγώνα. Οι κιτρινόμαυροι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν στο 9′ με σουτ του Ματέο μέσα από την περιοχή που κατέληξε άουτ, και ένα λεπτό αργότερα με σουτ του Γιουνές το οποίο απέκρουσε ο Ζίβκοβιτς.

Στο 14ο λεπτό όμως ο διαιτητής Τάσης υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρόουζ πάνω στον Μπαριέντο, με τον Κάστρο να κάνει το 0-1.

Οι κιτρινόμαυροι δεν έριξαν τον ρυθμό τους, απείλησαν με Φετφατζίδη, Ντιγκινί και Ματέο, μέχρι ο τελευταίος να κερδίσει πέναλτι στο 26ο λεπτό.

Μετά από… απαίτηση του κόσμου το πέναλτι εκτέλεσε ο Μανώλης Σιώπης, με τον Ζίβκοβιτς να απομακρύνει και τον Γιουνές να παίρνει το “ριμπάουντ” για να γράψει το 1-1.

Άλλα έξι λεπτά χρειάστηκε να περάσουν ώστε ο Ματέο Γκαρσία να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση απέναντι στον Ζίβκοβιτς και να κάνει την ανατροπή για τον Άρη.

Το 2-1 ήταν και σκορ ημιχρόνου ενώ στο 45ο λεπτό δεν υποδείχθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Φετφατζίδη.

Απίστευτος Άρης, πάρτι δίχως προηγούμενο!

Από το… πουθενά η Ξάνθη ισοφάρισε στο 50ο λεπτό με γκολ του Ντουρίσκοβιτς σε σουτ του από την μεγάλη περιοχή.

Ο Άρης άρχισε να γίνεται ξανά απειλητικός με την είσοδο του Νίκο Μαρτίνες στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αργεντινός έκανε μια εκπληκτική ενέργεια στο 61′ με τον Ζίβκοβιτς να λέει “όχι” ενώ τρία λεπτά αργότερα έβγαλε πολύ όμορφη πάσα στον Γιουνές ο οποίος όμως άργησε.

Η “δικαίωση” του (πολύ καλύτερου) Άρη ήρθε στο 69ο λεπτό, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Γιουνές ο Ντιγκινί βρέθηκε μόνος με τα.. δίχτυα της Ξάνθης και έκανε το 3-2.

Ο Τυνήσιος χρειάστηκε άλλα τέσσερα λεπτά, ώστε να κάνει ακριβώς το ίδιο πράμα, με τον Μιχάι Κόρχουτ να είναι αυτήν την φορά ο αποδέκτης της πάσας, και να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-2.

Ο Άρης δεν είχε όμως καμία διάθεση να σταματήσει! Στο 79ο λεπτό μετά από γύρισμα του Ματίγια ο Ντιγκινί έκανε το 5-2 ενώ στο 82ο λεπτό μετά από εκπληκτικό γύρισμα του Γάλλου ο Ματέο Γκαρσία έκανε και το 6-2!

Ακόμη και στο 6-2 ο Άρης συνέχισε να προσπαθεί, με το παιχνίδι να κλείνει με τον καλύτερο τρόπο. Ο Μανώλης Σιώπης “εκτέλεσε” από τα 11 βήματα τον Ζίβκοβιτς για να γράψει το τελικό 7-2!

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button