Μπάσκετ

O Δημήτρης Γουλιέλμος στο Yellow Radio για την “επόμενη μέρα” του Άρη!

Το Yellow Radio είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο και ισχυρό άντρα της Κ.Α.Ε. Άρης, Δημήτρη Γουλιέλμο, ρωτήθηκε για τα “καυτά” θέματα των ημερών όπως και για τις κινήσεις που κάνει για να δώσει λύσεις στα ζητήματα αυτά.

Έδειξε να κατανοεί τον προβληματισμό και την ανησυχία του κόσμου για την επόμενη μέρα ωστόσο όμως, θα μιλήσει ανοιχτά και θα δώσει συνέντευξη τύπου όταν θα έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις.

Αρχικά ο κ.Γουλιέλμος ανέφερε:

Ο κόσμος του Άρη θα πρέπει να είναι ήρεμος και ήσυχος, εμείς χαλάσαμε τα σπίτια μας, τις οικογένειες μας και τις δουλειές μας για να βοηθήσουμε τον Άρη. Σε πρώτο βαθμό το πετύχαμε, οπότε πιστεύω ότι πρέπει να μας δείξει εμπιστοσύνη.

Σε ερώτηση για το πότε θα μιλήσει και θα ανοίξει τα χαρτιά του ο νέος ιδιοκτήτης είπε:

Εάν η στρατηγική του Άρη χρειάζεται και επικοινωνία θα γίνει, όχι όμως μόνο λόγια χωρίς έργα. Όταν θα έχουμε κάτι νεότερο θα το επικοινωνήσουμε.

Ενώ για τις επαφές που είχε με τον Βαγγέλη Αγγέλου είπε:

Συζητάμε με τον κόουτς, είμαστε όμως ακόμη σε αρχικό στάδιο, δεν θα είναι εύκολη…η εξίσωση.

Για την συμμετοχή του Άρη σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση της νέας χρονιάς:

Είναι νωρίς για να το συζητήσουμε, όταν έχεις χρέη 5.000.000 ευρώ λογικό είναι να προηγούνται πολλά άλλα θέματα από την συμμετοχή της ομάδας στις Ευρωπαικές διοργανώσεις, και μην ξεχνάτε, τα πάντα είναι συνδεδεμένα με το οικονομικό.

Όταν θα λυθούν κάποια πράγματα θα  μπορούμε να το συζητήσουμε.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button