Ποδόσφαιρο

Μάνατζερ Βάκα για Άρη: «Είναι μια πραγματική πόρτα που ανοίγει» – Διάψευση από την Μπολιβάρ

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Βολιβίας, ο Άρης ενδιαφέρεται για τον ακραίο επιθετικό της Μπολιβάρ, Λεονάρντο Βάκα (διαβάστε περισσότερα εδώ), κάτι που διαψεύδει όμως η ομάδα της πόλης της Λα Παζ.

Αρχικώς, τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/8) ο εκπρόσωπος του Βάκα, Σίλβιο Φοντάνα, προχώρησε και σε δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, που το συνόδευσε με μια φωτογραφία του ποδοσφαιριστή με το σήμα του Άρη.

Αναλυτικά έγραψε:

«Είναι μια πραγματική πόρτα που ανοίγει. Ο Θεός θα πει εάν οι διαπραγματεύσεις θα καταλήξουν σε επιτυχή ολοκλήρωση, καθώς ο Λέων έχει συμβόλαιο και είναι στην αναμονή του να παίξει για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Όλα θα γίνουν όπως θέλει ο Θεός, αλλά ευτυχώς υπάρχουν ομάδες που σκέφτονται τον Λέοντα στο εξωτερικό».

Παράλληλα όμως η Μπολιβάρ, ομάδα που ανήκει ο Λεονάρντο Βάκα, προχώρησε σε διάψευση των δηλώσεων του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή, με δήλωση του αντιπροέδρου της Ντάρντο Γκόμεζ.

Αναλυτικά ανέφερε πως: “Φαίνεται ότι δεν πρόκειται να υπάρξει τίποτα σχετικά με τη μεταγραφή του Βάκα στο εξωτερικό και πρότεινα στον Κάρλος Μπεναβίντες (σ.σ. Γενικός Αρχηγός Μπολιβάρ) να κάνει μια δήλωση για να βάλει τον Φοντάνα στη θέση του, επειδή κάνει εικασίες, ζεσταίνει τα αυτιά του και ο παίκτης δεν συγκεντρώνεται πλέον”.

Τέλος, ο Γκόμεζ διευκρίνισε ότι προς το παρόν δεν έχει φτάσει επίσημα γραπτή πρόταση στο κλαμπ για τον Βάκα για μεταγραφή στο εξωτερικό.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button