Ποδόσφαιρο

Οι πρόβες πριν τη μεγάλη (;) περιοδεία

Μία βαριά και σίγουρα αποτελεσματική προετοιμασία ολοκληρώθηκε για τον Άρη, ο οποίος συνεχίζει βέβαια τα φιλικά και τις προπονήσεις, εκτός Βέρμιου.

Η καλοκαιρινή προετοιμασία του Άρη στο Βέρμιο ολοκληρώθηκε χθες και θα μπορούσε εύλογα να χαρακτηριστεί ως σκληρή (πάντα σε επαγγελματικό επίπεδο, για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις).

Οι διπλές προπονήσεις επί δύο εβδομάδες, μπορεί να κούρασαν, να πόνεσαν σωματικά και ψυχολογικά τους παίκτες, όμως αυτό θα λειτουργήσει θετικά στο υπόλοιπο της σεζόν. Οι αντοχές των παικτών και η εξοικείωση σε δύσκολες συνθήκες θα είναι αναμφίβολα βελτιωμένες. Για μερικούς λίγο, γι’ άλλους πολύ περισσότερο.

Μετά από τουλάχιστον 10 συνεχόμενες μέρες διπλών προπονήσεων, οι «κίτρινοι» αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανσερραϊκό σε φιλικό, με «βαριά» πόδια, σκληρό αντίπαλο, πολλά μποφόρ, κρύο, βροχή και χωρίς φως όταν σκοτείνιασε στην περιοχή! Οι σκηνοθέτες του «Die Hard» πιθανόν να έβγαζαν το καπέλο τους…

Μη ξεχνάμε πως στον αθλητισμό, η ουσία είναι στις προπονήσεις, ενώ ο αγώνας της Κυριακής απλά η «παράσταση». Όπως και στο θέατρο, όπου οι ηθοποιοί προβάρουν λόγια, σκηνές, εκφράσεις επί εβδομάδες για να βγάλουν όπως πρέπει μία παράσταση! Και στον αθλητισμό και στο θέατρο, αν δεν υπήρχε η προεργασία, δεν θα υπήρχε το αποτέλεσμα. Όσο καλή είναι η προεργασία, τόσο καλό θα βγει και το αποτέλεσμα.

Η παράσταση; Τους επόμενους μήνες. Περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και στην Ευρώπη! Ας ελπίσουμε το ταξίδι να είναι μακρύ και επιτυχημένο…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button