Ποδόσφαιρο

Μέσα Βολιβίας: «Ο Άρης σκοπεύει να υπογράψει τον Λεονάρντο Βάκα»

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/8) ειδησεογραφικά μέσα της Βολιβίας ανέφεραν πως «ο Άρης σκοπεύει να υπογράψει τον Βολιβιανό επιθετικό Λεονάρντο Βάκα» που ανήκει στην Μπολιβάρ.

Συγκεκριμένα το lostiempos.com έγραψε πως: «Ο επιθετικός Λεονάρντο Βάκα, που ανήκει στην Μπολιβάρ, μπήκε στον κατάλογο ενδιαφέροντος του Άρη Θεσσαλονίκης, της πρώτης κατηγορίας της Ελλάδας, έχοντας ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του εκπροσώπου του και της ηγεσίας της ευρωπαϊκής ομάδας.

Ο ελληνικός σύλλογος είχε μια αξιοπρεπή σεζόν στο πρωτάθλημα που τελείωσε τον περασμένο μήνα. Ο Θεός του Πολέμου, κατάφερε να προκριθεί στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, εκεί όπου τερμάτισε στην πέμπτη θέση μεταξύ έξι συμμετεχόντων και κέρδισε το εισιτήριο για το Europa League».

Κλείνοντας κάνουν αναφορά στην παρουσία του εξίσου βολιβιανού Νάτσο Γκαρσία στον Άρη την περίοδο 2005-2010 και 2011-2012.

Ο Λεονάρντο Βάκα είναι 24 χρονών (γεν. 24/11/95) και αγωνίζεται στην Μπολιβάρ, ενώ είναι ενεργός διεθνής με την Εθνική Βολιβίας, που έχει μετρήσει 11 συμμετοχές με 1 γκολ. Η βασική του θέση είναι στο δεξιό άκρο της επίθεσης, ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό άκρο όσο και στην θέση του σέντερ φορ.

Μάνατζερ Βάκα για Άρη: «Είναι μια πραγματική πόρτα που ανοίγει» – H θέση της Μπολιβάρ

Ο ύψους 1.75 ακραίος επιθετικός έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με την ομάδα του, ενώ δεν έχει αγωνιστεί σε σύλλογο μακριά από την πατρίδα του στην καριέρα του μέχρι στιγμής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button