Ποδόσφαιρο

Λάρισα-Άρης: Απέναντι στον πρώην τερματοφύλακα του ο Ένινγκ

Τον “εκλεκτό” του Μίχαελ Ένινγκ για την θέση “1” στην προηγούμενη ομάδα του απέκτησαν οι βυσσινί λίγο πριν τον αγώνα με τον Άρη.

Η Λάρισα στο ξεκίνημα του Ιανουαρίου απέκτησε τον 25χρονο Ούγγρο τερματοφύλακα, Γκέργκελι Νάγκι.

Πέρα του ότι θα είναι ο δεύτερος Ούγγρος που θα βρίσκεται στο γήπεδο πέρα από τον Μιχάι Κόρχουτ υπάρχει και μια ιδιαίτερη σχέση με τον Μίχαελ Ένινγκ.

Ο Γερμανός ανέλαβε της τύχες της Ουγγρικής Βάασας τον Ιανουάριο του 2016. Λίγους μήνες νωρίτερα ο Νάγκι είχε αποκτηθεί από την ίδια ομάδα, με τους δυο τους να περνάνε… παρέα 2,5 χρόνια.

Επί Ένινγκ μάλιστα ο Ούγγρος πορτιέρε είχε την ευκαιρία και για τις πρώτες Ευρωπαϊκές συμμετοχές στην καριέρα του, ενώ μετά την λύση της συνεργασίας του Γερμανού με την Βάασας, λίγες μέρες μετά αποχώρησε και ο Νάγκι.

Σαφώς η παρουσία και μόνο του Νάγκι στην ομάδα δεν εγγυάται ότι θα αγωνιστεί, αλλά όπως και να έχει οι δυο τους θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, έστω και ως αντίπαλοι.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button