Ποδόσφαιρο

Λάμπρου: Ο μίστερ…κόκκινη κάρτα στο Άρης-Απόλλων (videos)

Την παρθενική του εμφάνιση στην superleaugue στην φετινή σεζόν κάνει ο Γιώργος Λάμπρου, χωρίς να έχει συγκεντρώσει τα πιο κολακευτικά σχόλια

Η μεγαλύτερη συζήτηση γύρω από το όνομα του “άνοιξε” μετά το Ξάνθη-Λάρισα 1-0, με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν τον αγώνα με εννέα παίκτες (1:50, 2:40), να δέχονται γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με πέναλτι (3:05), και τον Λάμπρου να μην δείχνει κόκκινη κάρτα σε δολοφονικό τάκλιν του Ντε Λούκας της Ξάνθης (0:20).

Πριν από αυτό Ευβοιώτης διαιτητής έκανε ντεπούτο στο Ελληνικό πρωτάθλημα σφύριξε στην Ριζούπολη, στον αγώνα του Απόλλωνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου στο 84ο λεπτό είχε δείξει την κόκκινη κάρτα στον Φάμπρι Κάστρο.

Το…ρεκόρ όμως του συγκεκριμένου διαιτητή δεν σταματάει εδώ, καθώς στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια που είχε σφυρίξει πριν ανέβει στην Superleague είχε δείξει συνολικά άλλες επτά(!) κόκκινες κάρτες.

Έδειξε μια κόκκινη στο Εργοτέλης-Αιγινιακός της περσινής Football League, δυο στο Ηρόδοτος-Αστέρας Αμαλιάδας (μια εκ των οποίων στον πρώην κιτρινόμαυρο, Βασίλη Ρόβα) ενώ απέβαλε παίκτη του Κισσαμικού στο εκτός έδρας ματς των Κρητικών με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Τέλος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί το περσινό Παναχαική-Άρης όπου στο τέλος του παιχνιδιού είχαν δοθεί κόκκινες κάρτες στους Βαλεριάνο και Μπαστακό του Άρη, όσο και στον Ντάσιο για τους γηπεδούχους (10:31).

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button