Ποδόσφαιρο

Κιτρινόμαυρη…τρέλα στο θρυλικό Μαρακανά! (photo)

Ακόμη και στο Θρυλικό Μαρακανά, ακόμη και σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει μια…κιτρινόμαυρη πινελιά.

Οπαδός του Άρη βρέθηκε στο “Fla-Flu” το ντέρμπι μεταξύ της Φλαμένγκο με την Φλουμινένσε, ένα ντέρμπι που μετράει 110(!) χρόνια ιστορίας και πάνω από 400 αγώνες μεταξύ των δυο ομάδων και το αξεπέραστο ρεκόρ των 194,603 σε μεταξύ τους παιχνίδι.

Στον τελευταίο αγώνα των δυο αυτών γιγάντων της Βραζιλίας (15/2) προστέθηκε και μια…κιτρινόμαυρη πινελιά, καθώς οπαδός του Άρη βρέθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα μαζί με την φανέλα της αγαπημένης της ομάδας δίνοντας την αύρα του Θεού του πολέμου αλλά και της πιο…λατινοαμερικάνικης κερκίδας της Ευρώπης.

Και όλα αυτά στο θρυλικό Μαρακανά, στο ίσως ιστορικότερο γήπεδο του κόσμου, όπου έχουν φιλοξενηθεί δυο τελικοί Μουντιάλ και αμέτρητα τεράστιας σημασίας παιχνίδια και αποτελεί την έδρα της Φλαμένγκο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button