Ποδόσφαιρο

Καταπληκτικός κόσμος, υπέροχη ομάδα, 8η νίκη και ξεκίνημα με το δεξί

Ο Άρης φιλοξένησε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 10η αγωνιστική της Football League.

Σε μια ηλιόλουστη μέρα ο κόσμος έδωσε το δυναμικό του παρών και δημιούργησε μια ωραία γιορτινή ατμόσφαιρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έναρξη του αγώνα πυροτεχνήματα και χαρτάκια δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε, με τον Άρη να δείχνει από νωρίς, όρεξη, τους παίκτες να βγάζουν πάθος και από τα πρώτα λεπτά να θέλουν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να δείχνουν ότι δεν αστειεύονται και ότι η νίκη σε αυτό το ματς είναι δική τους.

Στο 14ο λεπτό ήρθε γρήγορα και το πρώτο γκολ για τους «κιτρινόμαυρους» ο Βαλεριάνος έβγαλε μια σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε σωστά, ο Βαγγέλης Πλατέλλας βρέθηκε στην πορεία της και με ένα όμορφο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λόπεθ. Στο 23ο λεπτό ο Άρης έχασε ακόμα μια ευκαιρία, ο Μπούρμπος έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Πασάς έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 25ο ήρθε ακόμα μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ο Γιάννης Πασάς έκανε μια σέντρα σουτ αλλά ο Διαμαντόπουλος δεν πρόλαβε να βρεθεί στην πορεία της μπάλας και ο Λόπεθ μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 34ο λεπτό ο Νίκος Γεωργιάδης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Πόντου εκτέλεσε το φάουλ χωρίς να σφυρίξει ο διαιτητής και έτσι είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν σταμάτησε να διαμαρτύρεται έντονα και να πραγματοποιεί ακόμα ένα σόου από αυτά που μας έχει συνηθίσει και έτσι στο 37ο λεπτό ο διαιτητής τον απέβαλλε και του έδειξε τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Στο 44ο λεπτό ο Άρης κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ, ο Βαλεριάνος έκανε την πάσα μέσα στην περιοχή από τα αριστερά αυτή στην συνέχεια κατέληξε στα πόδια του Μάρκου Ντούνη ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Λόπεθ και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 2-0

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης συνέχισε την κυριαρχία του στον αγωνιστικό χώρο, οι «κιτρινόμαυροι» βγάζανε πάθος και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στη  προσπάθεια τους να πετύχουν και άλλο γκολ.

Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο για τον Άρη ήρθε μόλις στο 47ο λεπτό, ο Μάρκος  Ντόυνης έκανε ένα σουτ η μπάλα όμως κατέληξε στην αγκαλιά του Λόπεθ. Στο 58ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, ο Βαγγέλης Πλατέλλας έκανε μια σέντρα, ο Ντούνης πήρε την κεφαλιά, και ο Λόπεθ έκανε μια εξαιρετική επέμβαση, με την μπάλα κατά πάσα πιθανότητα να βρήκε και σε χέρι αντιπάλου. Ακριβώς ένα λεπτό αργότερα (59’) ήρθε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, ο Διαμαντόπουλος έκανε ένα καλό σουτ αλλά ο Λόπεθ έπεσε εντυπωσιακά στην γωνία του και απομάκρυνε. Στο 80ο λεπτό ο Γιώργος Βαλεριάνος, έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Ακόμα μια ευκαιρία ήρθε στο 83ο λεπτό για τον Άρη, ο Παυλίδης έκανε με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή έκανε το γύρισμα, ο Κάσσος έκανε το πλασέ αλλά δεν σημάδεψε σωστά και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Τέλος  παιχνιδιού: 2-0

Οι συνθέσεις: 

Άρης (Δ. Σπανός):

Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πασάς (54΄Παυλίδης), Πλατέλλας, Ντούνης (83΄Μαραγκός), Διαμαντόπουλος (71΄Κάσσος)

Στον πάγκο:

Αναγνωστόπουλος, Μιλούνοβιτς, Παυλίδης, Κάσσος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Λώττας

Καλαμαριά (Δ. Καλαϊτζίδης):

Λόπεθ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλί, Βεργώνης (82΄Καπίας), Καλογέρης, Μπρίτο (71΄Γκουγκούδης), Συμελίδης, Λιόνης (56΄Ν΄Λουντούλου), Χασομέρης

Στον πάγκο:

Καλογεράκης, Καλαϊτζίδης, Καπίας, Ν΄Λουντούλου, Κυβελίδης, Γκουγκούδης, Ντούνγκα

Διαιτητής: Kυρίτσης (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης) – Τζιώτζιος (Θράκης)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button