Ποδόσφαιρο

Γεωργιάδης (βοηθός Καλαϊτζίδη): “Αστεία η απόφαση του διαιτητή”

Ο βοηθός προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κώστας Γεωργιάδης, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη. Επικεντρώθηκε κυρίως στη διαιτησία και τη στιγμή της αποβολής στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία ανάλυσης του αγώνα. Να υπενθυμίσω, ότι θα πρέπει αυτό το κομμάτι της διαιτησίας, εκτός από τα ανθρώπινα λάθη, να ασχοληθεί με τη δουλειά του κι εμείς με τη δουλειά μας.

Θα κοιτάξουμε την επόμενη μέρα, έχουμε ένα δύσκολο ματς. Δεν θα μπω σε ανάλυση του αγώνα, είναι περιττό. Όταν μένει με παίκτη λιγότερο, σε απόφαση αστεία. Μπορεί να έκανε λάθος, δεν λέω ότι έχει δόλο. Ο Άρης είναι μία καλή ομάδα, όταν έχεις μείνει πίσω στο σκορ. Ακούσαμε σφύριγμα και μετά εκτέλεση. Δεν χρεώνω κάτι με δόλο. Είναι επαγγελματίες. Εμείς τουλάχιστον, κάνουμε λάθη και θέλουμε να τα διορθώσουμε, το ίδιο πρέπει και η διαιτησία…

Ο στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός και θα συνεχίσουμε. Είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας, θα βελτιώσουμε την εικόνα και με κάποιες προσθήκες θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Ένα σχόλιο

  1. Δηλαδή ρε βοηθέ προπονητή έκανε λάθος ο διαιτητής? Και το αφεντικό σου τι ακριβώς έκανε? Δεν ανοίγετε κανέναν ειδικό κανονισμό διαιτησίας ποδοσφαίρου μήπως και ξεστραβωθείτε όλοι μαζί εκεί στην Καλαμαριά?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button