Ποδόσφαιρο

Και επίσημα ζητάει το Epsilon τα δικαιώματα του Άρη και των άλλων 6 άλλων τηλεοπτικά άστεγων

Τα δικαιώματα του Άρη και των υπόλοιπων έξι “άστεγων” τηλεοπτικά ομάδων ζήτησε επίσημα το κανάλι “Epsilon”

Την Τετάρτη (18/7) έφτασε στα γραφεία της διοργανώτριας επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των 7 ομάδων που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη νέα σεζόν από το κανάλι «Epsilon» του Ιβάν Σαββίδη! Την είδηση έφερε στο φως μέσο ενημέρωσης προσκείμενο στον ομογενή επιχειρηματία, το οποίο αναφέρει ακόμη:

“Η εκδήλωση ενδιαφέροντος αφορά όλους τους τηλεοπτικά «άστεγους», δηλαδή τις ΠΑΕ: Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης.

Το ενδιαφέρον του «Epsilon» είναι σε προκαταρτικό στάδιο (δεν έχει γίνει κουβέντα για χρήματα και χρονικές διάρκειες), όμως για πρώτη φορά εκδηλώνεται επίσημα.

Όλα αυτά, μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στις συζητήσεις της Super League με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, όπου οι δυο πλευρές δεν φαίνεται να τα βρίσκουν”.

Την είδηση μετέδωσαν στη συνέχει και άλλα μέσα ενημέρωσης, επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη της προσφοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα είχε κυκλοφορήσει επίσης η πληροφορία ότι ο Alpha και ο ΑΝΤ1 ενδιαφέρονται να εμπλακούν στο ποδόσφαιρο και φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση για τις έξι τηλεοπτικά άστεγες ΠΑΕ πλην Παναθηναϊκού, ο οποίος πολύ πιθανό να καταλήξει στη Nova!

Υπενθυμίζεται πως η συμφωνία με την πλευρά του υφυπουργού δεν επιτυγχάνεται, λόγω της διαφωνίας στον αριθμό των ομάδων που θα απαρτίζουν την κατηγορία, με τον Βασιλειάδη να κάνει γνωστό σε όλους τους τόνους πως τα χρήματα που προσφέρει αφορούν πρωτάθλημα με 12 ομάδες από τη σεζόν 2019/20 και μετά, κάτι που δεν επιθυμεί η διοργανώτρια αρχή.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button