Ποδόσφαιρο

Κάντο όπως το 2018 – Το ιδανικό ξεκίνημα του Άρη και το 3/3 (vids)

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 16:00 στο Χαριλάου για την 3η αγωνιστική, σε έναν αγώνα που θέλει την νίκη και το 3/3, αποτέλεσμα που είχε και την σεζόν 2018-19.

Πριν από δύο χρονιές, οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεφαν εκεί όπου ανήκουν μετά από τέσσερα δύσκολα χρόνια στις χαμηλότερες κατηγορίες κάνοντας ένα… ιδανικό ξεκίνημα.

Ο Άρης, μετά από τρία παιχνίδια και τρεις αγωνιστικές βρισκόταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς έχοντας πετύχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Πρώτος σταθμός των «κιτρινόμαυρων» ήταν η Λαμία την οποία αντιμετώπιζαν εκτός έδρας. Ο Άρης μπήκε με το δεξί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και έστειλε ηχηρό μήνυμα πως… επέστρεψε με εκείνο το εμφατικό 0-3 και το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξε.

Επόμενη αγωνιστική και επόμενος αντίπαλος η ΑΕΛ την οποία αντιμετώπιζε εντός έδρας αλλά όχι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το ματς διεξήχθη στο Καυτατζόγλειο με τους φίλους της ομάδας να γεμίζουν τις κερκίδες και να δημιουργούν μια καυτή ατμόσφαιρα δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκονται στο «σπίτι» τους. Οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν την δεύτερη νίκη τους με σκορ 2-0.

Τρίτος στην σειρά αντίπαλος και αυτή την φορά στο Χαριλάου ήταν ο Λεβαδειακός. Οι κερκίδες στο γήπεδο ήταν γεμάτες αφού ήταν πρακτικά το πρώτο ματς στην έδρα του Άρη με τους οπαδούς να δίνουν το σύνθημα της νίκης, την οποία τελικά πέτυχε και πάλι η ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι και ο Άρης κέρδισε με 2-0 κάνοντας το 3/3.

Θυμηθείτε τους παραπάνω αγώνες:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button