Ποδόσφαιρο

Θόδωρος Καράογλου : «Να δοθεί wild card για τη Superleague 2 στον Ηρακλή»

Mε ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής o Θόδωρος Καράογλου ζήτησε να δοθεί «wild card» στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή ώστε τη νέα σεζόν να αγωνιστεί στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία που θα δημιουργηθεί μετά τη συγχώνευση των Super League 2 και Football League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καθώς βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών στο ποδόσφαιρο προτρέπω την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να εξετάσει την έκδοση wild card για τον Ηρακλή, ώστε από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο να αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία και έτσι να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή στη φυσική του θέση, που δεν είναι άλλη από τα “μεγάλα σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το αξίζει και το δικαιούται.

Το 1980 υποβιβάστηκε άδικα για μια υποτιθέμενη υπόθεση δωροδοκίας για την οποία δικαιώθηκε δικαστικά. Το 2011 για χρέη ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία ήταν ρυθμισμένα και εξοφλήθηκαν μέχρι ευρώ από τον τότε Πρόεδρο της ΠΑΕ και το 2017 επίσης για χρέη 3,5 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία επίσης είναι ρυθμισμένα και επίσης εξοφλούνται».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button