Ποδόσφαιρο

“Θα ήθελα έναν τίτλο πριν κλείσω την καριέρα μου στον Άρη, ο Καρυπίδης κάνει υπέρβαση” (vid)

Tι δήλωσε ο Δεληζήσης ο οποίος ευχαρίστησε τον Μάντζιο

Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Δεληζήσης εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Άρη. Ακόμη, μίλησε για τον Μπούργος, τον Καρυπίδη, τον κόσμο ενώ ευχαρίστησε τον Άκη Μάντζιο. Συγκεκριμένα είπε:

“Ο Άρης κάθε χρόνο στοχεύει ψηλά, είμαστε στην Ευρώπη. Μας ικανοποιεί η βαθμολογική θέση μας αλλά επειδή είμαι και ο παλιός της ομάδας νιώθω ότι θα ήθελα να είμαστε και στον τελικό Κυπέλλου”.

Για την δική του παρουσία στην ομάδα: “Δεν γνωρίζω ακόμα αν θα είμαι του χρόνου. Είναι απόφαση της διοίκησης, θα δούμε”.

Για το τι άλλαξε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό: “Έχουμε καλούς παίκτες, υλικό, θα ήταν κρίμα να πάει στράφι η σεζόν. Ο προπονητής μιλάει ίδια γλώσσα με πολλούς παίκτες από το ρόστερ και αυτό είναι σημαντικό, όμως θα ήταν όμως να μην αναφερθούμε και στον Άκη Μάντζιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ίδιο και το επιτελείο του και σε όποιον βοήθησε για να βγει αυτή η χρονιά”.

Για την σεζόν: “Φέτος είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, πικράναμε τον κόσμο. Στο ματς με την ΑΕΚ δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο, η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή. Θα ήθελα έναν τίτλο με τον Άρη πριν κλείσω την καριέρα μου”.

Για την νέα έξοδο στην Ευρώπη: “Είναι σημαντικό, δείχνει ότι γίνεται σωστή δουλειά, ο πρόεδρος κάνει υπερβάσεις και ελπίζω του χρόνου να είμαστε πιο δυνατοί”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button